A magyar csodagyerek a legmagasabb orvosi kitüntetésben részesült, amiért megtalálta a módját a látás helyreállításának bármely életkorban.


Publikálva: 2023. február 28.

2023. február 28. valami elképesztő dolog történt az Európai Szemészeti Kongresszuson. Az egész terem felállt, és több mint 10 percig tapsolt a pódiumon álló férfinak. Szépvölgyi Marcell , magyar diák. Ő volt az, aki egy egyedülálló formula alkalmazását javasolta, amely bármely életkorban képes gyógyítani a szembetegségeket és megelőzni a vakságot.

Marcellnak nagyon jó ötlete támadt, és Európa tudományos struktúrái hozzáláttak a megvalósításához. A szer kifejlesztésében európai kutatóközpontok szakemberei és sok más szakember is vett részt. A szert már létrehozták, és nagyon jó eredményeket mutat.

A mai cikkből megtudhatja, hogyan menthet meg egy új szer emberek millióit a teljes vakságtól, és hogyan juthatnak hozzá az európaiak ehhez a szerhez.

Riporter: "Marcell, Ön a világ 10 legokosabb orvostanhallgatója közé tartozik. Miért döntött úgy, hogy a szemészeti betegségekkel foglalkozik?"

Nem szeretnék erről nyilvánosan beszélni, de a motivációm: személyes. Néhány évvel ezelőtt édesanyám rövid idő alatt elvesztette a látását, és sem a szemüveg, sem a lencse nem segített - a látása tovább romlott. Kórházba került műtétre, de egy héttel a dátum előtt kiderült, hogy a szemfenék rossz vérellátása miatt progresszív vakságban szenved, ami azt jelentette, hogy a műtét szóba sem jöhetett.

Valamivel ezelőtt a nagymamám teljesen megvakult . Ekkor kezdtem el foglalkozni a szembetegségekkel és kezelésükkel kapcsolatos kérdésekkel. Megdöbbenve értesültem arról, hogy a legtöbb gyógyszer a gyógyszertárakban haszontalan vegyszer, amely csak ront a helyzeten. Édesanyám pedig minden nap szedte őket, abban a hitben, hogy ez segít neki.

Az elmúlt három évben teljesen elmerültem ebben a témában. Valójában a szakdolgozatom írásakor megjelent egy új módszer a szembetegségek kezelésére, amiről most mindenki beszél. Rájöttem, hogy valami újat találtam ki. De nem is gondoltam volna, hogy ez ekkora érdeklődést vált ki a különböző struktúrákból.

Riporter: "Milyen struktúrák?"

Amint megjelentek a kezelési módszerem tesztelésének eredményei, elkezdtem kapni különféle ajánlatokat ötletem eladására. A franciák hívtak először, és 120 ezer eurót ajánlottak fel. Az utolsó egy amerikai gyógyszeripari holding volt, 500 ezer dollárért akarták megvenni a szeremet. Most megváltoztattam a telefonszámomat, és nem vagyok fent a közösségi oldalakon, mert minden nap kapok eladási ajánlatokat.

Riporter: "De ha jól tudom, nem adta el a formulát?"

Furcsán hangzik, de nem azért meg a formulámat, hogy külföldön gazdagítsam az embereket. Mi történik, ha külföldön adom el a formulát? Mindent szabadalmaztatnának, és elkezdenék drágán árulni a szert. Persze még fiatal vagyok, de tudom hogy működnek ezek a dolgok. Így a magyarok egyszerűen nem fogják tudni meggyógyítani magukat. Egy orvos azt mondta, hogy ez a szer legalább 3000 dollárba kerül. De miről is beszélünk? Ki tud ilyet venni Magyarországon 3000 dollárért?

Ezért amikor ajánlatot kaptam, hogy részt vegyek egy hazai termék létrehozásában, azonnal beleegyeztem. Az Európai Szemészeti Intézet legjobb szakembereivel dolgoztunk együtt. Óriási élmény volt. Most a szer átment a klinikai vizsgálatokon, és elérhető az emberek számára.

A szer fejlesztését az állam részéről Dr. Nemes András, az Európai Szemészeti Intézet főigazgatója koordinálta. Megkértük, hogy meséljen az új szerről és a vele kapcsolatos tervekről.


Riporter: „Doktor úr, mondja el, mi volt Szépvölgyi Marcell ötlete? A formulája szerinti gyógymód valóban segít a látás helyreállításában bármely életkorban?"

Marcell ötlete egy új megközelítés a szembetegségek kezelésében, a képlet örökletes betegségek esetén is működik. Nem titok, hogy ma minden gyógyszerészeti készítmény csak a kezdeti szakaszban segíthet. Nagyon sok gyógyszer van, amelyek csak lelassítják az elkerülhetetlent. És amikor a helytelen kezelés miatt az ember gyakorlatilag megvakul, azonnal műtétre jön szóba.

Számukra a betegség csak üzlet – senki sem akarja kezelni a beteget.

Tudósaink a 2000-es évek elején rájöttek, hogy a látásproblémák 90%-a egyetlen okból ered: a szemgolyó elégtelen vérellátásából.Ha megszüntetjük ezt a kiváltó okot, a drága műtétekre nem lesz semmi szükség .

Marcell ötlete segít helyreállítani a teljes emberi látórendszer megfelelő vérellátását. Ez teljesen kiküszöbölte a látásvesztés kockázatát, de a betegség korai szakaszában. Ha örökletes betegségekről vagy előrehaladott esetekről volt szó, Marcell ötlete nem volt elég, ehhez tapasztalat és a legújabb orvosi felszerelés kellett, és ezen segítettünk. Ilyen nagyszámú orvos és egészségügyi szakember közös erőfeszítésével olyan hatékony terméket tudtunk létrehozni, amely bármely életkorban segít helyreállítani a látást.

Riporter: "De nem úgy gondolják, hogy a látást műtét nélkül nem lehet helyreállítani, különösen 40 éves kor felett ?"

Ez nem igaz, sajnos gyógyszergyáraknak csak profitszerzési vágya van . Régóta bebizonyosodott, hogy a test bármely rendszere képes helyreállni, csak segíteni kell neki - megszüntetni a gyulladást, fokozni a vérkeringést és felgyorsítani az elhalt sejtek és méreganyagok eltávolítását.

Riporter: "Hogyan kezelik hazánkban a látást? Nagyon sok szemészeti gyógyszer van a patikákban."

A helyzet az, hogy nagyon sok van belőlük. De mindegyik az interjú elején leírt elv szerint működik. A gyógyszerek csak a tüneteket enyhítik – ez minden, amit tehetnek. Az ember rövid időn belül felépül. De általában nagyobb valószínűséggel befolyásolják negatívan a látást, mint segítik. Itt Marcellnek teljesen igaza volt. Ha megnézi a gyógyszertárakban található gyógyszerek képleteit, minden szakember megérti, hogy ezeket csak végső esetben szabad bevenni.

Riporter: "Miben különbözik az Önök terméke a többitől? Ez azt jelenti, hogy segít a látás teljes helyreállításában?"

A szer fő feladata, hogy a sérült szövet helyett új egészséges szövetet hozzon létre és segítsen helyreállítani a szem vérellátását. Már egy havi készítmény elegendő ahhoz, hogy segítsen aktiválni több mint 930 000 olyan sejtet, amelyek közvetlenül részt vesznek a látás helyreállításának folyamatában. Ez az alapelv.

Ráadásul mi Marcellhez hasonlóan nem triviálisan közelítettük meg a kérdést. A készítmény nem a legtöbb gyógyszert alkotó kémiai formulák összessége, hanem rendkívül koncentrált növényi kivonatok egyedülálló ötvözete. Ez teszi az szert nemcsak a leghatékonyabbá, hanem teljesen biztonságossá is.

Szó szerint 1-2 héttel az alkalmazás után az ember látása kezd helyreállni, ami a következőkhöz vezethet: A kép tisztábbá válik, a fókusz javul, eltűnik a bőrpír és az égő érzés. Ezután megkezdődik a sejtjavulás, és a látás a legsúlyosabb esetekben is javulhat. Ezenkívül a Vizonic készítmény a kémiai összetevőktől eltérően nem befolyásolja hátrányosan a szemgolyó kis ereit.

Riporter: "Eladják a termékét a gyógyszertárakban? Egyébként mennyibe fog kerülni?"

Tudja, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy valami igazán egyedi dologról van szó, a gyógyszertárak minden irányból támadtak ránk. Kezdetben felajánlották Marcellnek, hogy adja el nekik a képletünket. De nem a gyártásához. Hanem hogy soha senki ne tudjon ilyen képlet szerint szert előállítani. A látás kezelése korunkban a legnagyobb rést jelenti a gyógyszerpiacon a világon. Csak az Egyesült Államokban több milliárd dollár értékben adnak el gyógyszereket. Szerünk gyökeresen megváltoztathatja a helyzet egészét. Senki nem vesz olyan gyógyszereket, amelyek nem működnek, az emberek nem tudatlanok. Azonnal vásárolnak valamit, ami örökre segít nekik – a mi gyógymódunk. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a gyógyszertárak szenvednek kárt, hanem a drága műtéteket, lézeres korrekciókat végző klinikák is.

A gyógyszertári láncok olyan gyógyszergyártó cégek partnerei, amelyek szorosan együttműködnek velük. És persze függenek a gyógyszereladásoktól. Ezért nem akarnak hallani rólunk és a szereinkről. Bár eddig ez az egyetlen hivatalosan ajánlott szer a szembetegségekre és a teljes vakság formájában jelentkező szövődmények megelőzésére, az Egészségtudományi Központ hivatalos ajánlásával.

Riporter: "Ha a készítményt nem árulják a gyógyszertárakban, hol lehet megvásárolni?"

Úgy döntöttünk, ha a hagyományos gyógyszertárak hallani sem akarnak rólunk, akkor nélkülük is megtehetjük. És megszerveztük a Vizonic közvetlen értékesítését. Közvetítő nélkül. Több lehetőséget megbeszéltünk, és a leghatékonyabbat választottuk. Az a személy, aki kedvezményes áron hozzá szeretne jutni a készítményhez. Rendelést adle a felületen, majd felhívják, tanácsot adnak neki és elküldik az árut. Az Egészségügyi Kutatóközpont 2023. november 22-i megrendelésére az online rendelés leadás már működik.

Mindenki, aki leadja a rendelést 06.03.2023 , % kedvezménnyel kapja a Vizonic-ot. Ez az Egészségügyi Minisztériummal közös akciónk, melynek célja, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a látásproblémákra. Reméljük, hogy a "szájról-szájra" hatás működni fog, és minden gyógyult személy ajánlani fogja a szert barátainak.

Riporter: "Mennyibe fog kerülni a termék?"

A termék előállítási költsége körülbelül 11400 HUF darabontként. De sikerült megegyeznünk a magyar struktúrákkal a költségek nagy részét fedező pénzeszközök kompenzálásáról. %-át átvállaják. Szerencsére megértik, mennyire fontos, hogy ezt a terméket a közönség is megismerje, és ne csak néhány szerencsés tudjon élni vele. Cserébe megegyeztünk abban, hogy a terméket nem exportáljuk külföldre, hanem csak Magyarországon forgalmazzuk.

FIGYELEM: érvényes a gyártó akciós ajánlata. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy % kedvezménnyel próbálja ki a Vizonic-ot!

Hivatalos megrendelőlap

#29982 a 30000-ből 06.03.2023-ra

Ha kedvezményt szeretné kapni a Vizonic-t, írja be nevét és telefonszámát az alábbi mezőkbe, majd kattintson a "Kérés elküldése" gombra.

22800 HUF
11400 HUF

SIESSEN! A promóciós csomagok hamarosan elfogynak.

Frissítés : már csak 17 maradt..

Töltse ki az űrlapot, és szakértőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. A futár házhoz szállítja a megrendelést, fizetés átvételkor.