Ovaj članak pročitat ćeš u 3 minute

Kozmetički HIT: „Bore nestaju kao lude u nekoliko dana. Bolje je od zatezanja lica!“. Revolucionarni tretman osvaja internet. Ima tisuća narudžbi!

before

Prije

after

Nakon 28 dana

Naš forum preplavio je val fotografija koje prikazuju šokantne metamorfoze žena. Čitatelji pokazuju svoje fotografije PRIJE i POSLIJE tretmana uz korištenje prirodnog preparata za pomlađivanje kože.

Čak i žene koje su prethodno imale lice naborano poput kore starog stabla, nakon 28 dana uživaju u koži glatkoj poput svježe ulaštenog srebra. Teško je povjerovati da fotografije „POSLIJE“ ne prikazuju žene nakon operacije zatezanja lica i brade.

Učinak je, međutim, prirodan i... definitivno ljepši. A najbolji dio je da tretman košta manje od 1 % iznosa koji biste trebali potrošiti na zatezanje lica. Zašto je tretman tako učinkovit, a učinci nevjerojatno brzi? Gdje ga možete nabaviti? Saznajte čitajući članak.

Ovo je kozmetološka revolucija – plastična kirurgija više nije potrebna

Novi preparat za pomlađivanje kože brzo je osvojio srca žena diljem Europe. To je zato što uklanja čak i najdublje bore i brazde i intenzivno učvršćuje lice, bradu i vrat. Za nekoliko dana počinje kožu pretvarati u savršeno glatku i blistavu, poput površine porculana.

Nema nikakvih nuspojava, jer je preparat prirodnog sastava. Štoviše, učinci su trajni i ne prolaze odmah nakon prestanka korištenja.

EVO NEKOLIKO MIŠLJENJA ŽENA KOJE SU VEĆ KORISTILE OVAJ TRETMAN:

„A mislila sam da za mene više nema nade!“

Prije samo 2 mjeseca, Aleksandra je imala mlohavu, naboranu i suhu kožu s diskoloracijama:

Već sam u godinama, još malo pa ću puhati 68 svjećica na torti. Ali dali biste mi puno više, izgledala sam kao moja majka! Sama sam kriva za to, pušim već 50 godina.

Bila sam beznadan slučaj, ali ovaj je tretman djelovao unatoč godinama zanemarivanja. Svaki dan sam gledala kako još jedna bora nestaje. Ova krema je čudo! „Šokirana sam da je tako jeftina“, piše Aleksandra.

before

Prije

after

Nakon 28 dana

„Kraj kompleksima...“

Ivana priznaje da se prije nije voljela gledati u ogledalo:

Bilo me je sram što kao žena nisam imala ni vremena ni novca brinuti se za sebe i odlaziti u klinike za estetsku medicinu, kao moje prijateljice.

Njezino se samopouzdanje jako popravilo nakon tretmana:

Sada se osjećam lijepom i ponosna sam na sebe što imam pametan način da izgledam prirodno mlado. Ne gubim novac ni vrijeme posjećujući klinike.

before

Prije

after

Nakon 28 dana

„Ne vjeruju da imam 40 godina!“

Jasna ima osjetljivu i hiperreaktivnu kožu. Sve kreme protiv bora su je nadraživale. Zahvaljujući ovom tretmanu, ispunila je san o mlađem izgledu:

Nisam mogla vjerovati da mi tako jak tretman nije nadražio lice! Bore su doslovno iščezle, a koža mi je elastična i glatka. Nedavno mi je u jednom dućanu prodavačica tražila osobnu iskaznicu kad sam htjela kupiti vino uz večeru. Jednostavno senzacionalno!

before

Prije

after

Nakon 28 dana

„Štedim puno novca!“

Petra se 2 godine podvrgavala injekcijama botoksa i raznim pomlađujućim tretmanima. Na njih je ukupno potrošila oko 20.000 eura.

Sada štedim toliko novca da ću odvesti svoju kćer na egzotični odmor ili kupiti automobil“, piše nam Petra razdragano.

before

Prije

after

Nakon 28 dana

„Ne treba mi šminka!“

Gabriela je novim izgledom vratila samopouzdanje:

Muž mi je jednom rekao: „Nooo, Gabi, ujutro više nisi tako lijepa...“ Smijao se. Mislim da vam ne trebam objašnjavati kako me je to povrijedilo.

Nakon toga sam svaki dan ustajala sat vremena prije njega da stavim nekoliko slojeva tapeta na lice. ALI! Prestala sam to raditi nakon 2 tjedna korištenja ove kreme. Danas sam lijepa čak i odmah nakon buđenja.

Mogu sa sigurnošću reći da izgledam 10 godina mlađe, a moj oval lica se podigao. Janko (moj muž) počeo mi je donositi doručak u krevet...

before

Prije

after

Nakon 28 dana

Do ovog otkrića je došla jedna Hrvatica

Prirodni tretman koji jamči tako radikalno učvršćivanje kože bioaktivator je mladosti koju je izumila dr. Jasenka Filipović – kozmetologinja cijenjena diljem Europe.

Bioaktivator mladosti dubinski stimulira kožu na 5 razina: regeneracija, čvrstoća, glatkoća, hidratacija, zaštita. Ovo je prava revolucija u području kozmetologije! A najbolji dio je da ga sada svaka Hrvatica može koristiti kako bi zauvijek zaboravila na znakove starenja i komplekse, kao i potrebu za skupim posjetima klinikama za plastičnu kirurgiju ili salonima estetske medicine.

Ovi učinci zvuče kao san, ali su 100% znanstveno dokazani!

Bioaktivator mladosti dr. Filipović testiralo je 11 laboratorija diljem svijeta. U testiranjima je sudjelovalo čak 85.000 žena. Sve studije su potvrdile da tretman:

  • Uklanja do 96 % bora u 28 dana Potiče intenzivno razmnožavanje matičnih stanica kože. Zahvaljujući tome, stara i naborana epiderma se ljušti, otkrivajući mlado lice i vrat. Mimične linije, bore i duboke brazde se popunjavaju, a koža postaje glatka i blistava.
  • Radikalno učvršćuje kožu i oblikuje oval lica Povećava proizvodnju kolagena i elastina, zahvaljujući čemu koža postaje do 87 % čvršća i elastičnija. Oval lica je modeliran, a podbradak smanjen. Jagodice i linija čeljusti postaju naglašene.
  • Poboljšava tonus kože Normalizira pigmentaciju kože, smanjuje diskoloraciju i crvenilo, pa čak i uklanja staračke pjege. Vraća koži ujednačenu boju, zahvaljujući čemu puder je suvišan.
  • Smanjuje podočnjake, otoke i vrećice ispod očiju Znakovi starenja koji se najbrže pojavljuju, a nestaju zahvaljujući tretmanu bioaktivatorom mladosti nakon samo 1 tjedna. Djeluje umirujuće na nježno područje oko očiju te vraća mladolik pogled.
  • Štiti kožu od starenja Dubinski vlaži kožu od epiderme do njenih najdubljih slojeva, a to je apsolutna osnova za njen mladenački izgled. Osim toga, daje koži otpornost na vanjske čimbenike, poput UV zraka ili onečišćenja.

Nagrade dolaze jedna za drugom

Slobodno se može reći da je naša sunarodnjakinja učinila Hrvatsku poznatom u cijelom svijetu. Za izum bioaktivatora mladosti, dr. Filipović je već primila nekoliko nagrada u industriji ljepote, uključujući i Best Cosmetological Discovery of the Year. U kozmetološkoj industriji ova je nagrada jednako prestižna kao i Nobelova!

Za razliku od krema dostupnih na tržištu, bioaktivator mladosti koji je izumila dr. Filipović:

  • ima snažan učinak koji daje učinak smanjenja bora i učvršćivanja kože kao nakon kirurškog zatezanja lica, ali djeluje prirodno bez opasnosti po zdravlje,
  • daje brze rezultate – 28-dnevni tretman daje učinak pomlađivanja kože do 30 godina,
  • radi za ljude svih dobi – čak i preko 80 godina,
  • ne izaziva alergije i iritacije – tretman je prirodan i preporučen od strane dermatologa,
  • ima znanstveno dokazano djelovanje,
  • ne zahtijeva visoke troškove i može ga priuštiti svaka Hrvatica.

Traje akcija – veliki popust za sve Hrvatice

Dr. Jasenki Filipović iskreno čestitamo na znanstvenom uspjehu i želimo sreću u daljnjem radu,

A vama, drage čitateljice, dajemo poveznicu na službenu web-stranicu dr. Bekić. Tamo sama liječnica detaljno opisuje djelovanje tretmana. Na ovoj stranici možete naručiti i tretman s bioaktivatorom mladosti u velikoj promociji. Akcijsko sniženje traje do kraja dana .

autor

Autorica članka: Matilda Živković,
urednica rubrike STIL i ZDRAVLJE

MEGA PONUDA!

getshape

93
19



*It is also possible to purchase a double size 50ml product for 31 EUR

KOMENTARI(141 komentara)

user

Barbara danas

mogu li koristiti ovaj proizvod nakon botoksa?

autor

Matilda Živković, danas

@Barbarada, naravno da možete. Tretman je prirodan. Pozdrav! 😊

user

Amra danas

Moja šogorica je koristila ovu kremu, nisam joj vjerovala da nije napravila lifting kod plastičnog kirurga, ali zapravo nema ožiljaka! Pa stvarno, PUN POGODAK!! Naručila sam prije par sekundi i već sutra bi trebao doći kurir, napisat cu o mojim ucincima 😋

user

Milena danas

Drage žene, od sveg srca preporučujem VAM ovaj tretman. Koristim ga nepuna dva tjedna, i nema vise bora oko očiju niti oko usana, vrat je zategnut, prosto cudo!!!! Pogledajte samo sliku, izgledam li kao da imam 65 godina??????

comment
user

Beti jučer

@Lena na kojoj stranici mogu to naručiti?

autor

Matilda Živković, jučer

@Beti Tretman možete naručiti na web-stranici, poveznica se nalazi na kraju članka 😊 Ako je ne možeš naći, dajem ti link i ovdje, klik >>

user

Aišajučer

Jaaaaoo, predivno. Upravo sam tražila spasenje za moje lice. Imam tek 35 godina, ali stres je ostavio posljedice..... 😔

user

Petra Herceg jučer

Žene, NEMOJTE RADITI ONE BOTOKSE I LIFTINGE, ne samo što gubite brdo novca, već i izgledate umjetno kao neke seljakuše……

autor

gabi jučer

@Petra Herceg Ako odete dobrom stručnjaku, on će to odraditi tako da ne izgledate umjetno. Više bih obratila pozornost na to da kad jednom krenete, morate to raditi nekoliko puta godišnje, a to su troškovi i bol.

user

Petra Herceg jučer

@gabi Zato se ja ne želim unakaziti i trošim novac.

user

Božena prekjučer

Uvijek sam govorila da se o zdravlju i izgledu najbolje brine priroda. I bila sam u pravu!

user

Eli prekjučer

Bilo mi je teško povjerovati da čini takva čuda. Provjerila sam na sebi, evo razlike, prije 4 tjedna i nakon. Ovaj proizvod jednostavno rastura!!

comment
user

Agata prekjučer

naručila sam ovaj bioaktivator ne nadajući se ničemu jer mi je već dosta skupih krema. Nadam se da ovaj put neću biti razočarana!!

user

Paulina prekjučer

Aaaaajde, naručujem dok traje akcije 😋