ΤΑ ΘΗΛΩΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΘΗΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ - ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ!

Σχόλια: 32

Εάν ένα άτομο έχει θηλώματα στο δέρμα του, αυτό σημαίνει ότι αποικίες από θανατηφόρα παράσιτα έχουν εγκατασταθεί στα εσωτερικά όργανα του και σιγά-σιγά τρώνε τη σάρκα του.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν μολυνθεί από παράσιτα. Ο ακριβέστερος τρόπος διάγνωσης μιας λοίμωξης είναι το εξάνθημα των θηλωμάτων.

Οι ερωτήσεις σας απαντώνται από:
Λυδία Καλημέρη

Ειδικός στον τομέα της παρασιτολογίας. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εργασίες για τη μοριακή παρασιτολογία. Αφορά τους γενικά αποδεκτούς κανόνες για τη μοριακή διάγνωση της λεϊσμανίασης.

Εργασιακή εμπειρία: περισσότερα από 15 χρόνια

Από τον συντάκτη: Το Ινστιτούτο Επιστημονικής Έρευνας της Ιατρικής Παρασιτολογίας και της Τροπικής Ιατρικής έχει ανακαλύψει τον πραγματικό λόγο για την εμφάνιση των θηλωμάτων στο ανθρώπινο σώμα: παρασιτικές λοιμώξεις. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι τα ζωτικά προϊόντα των παρασίτων είναι τοξικά και σχηματίζουν ένα καλό περιβάλλον στο στομάχι για την ανάπτυξη βλεννογόνων βακτηρίων. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, τα άτομα που έχουν μολυνθεί από παράσιτα μπορεί να παρατηρούν θηλώματα στο σώμα τους.

Θα συζητήσουμε αυτό το ιατρικό πρόβλημα με την Λυδία Καλημέρη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Ινστιτούτου Επιστημονικής Έρευνας της Ιατρικής Παρασιτολογίας και της Τροπικής Ιατρικής.

Λυδία, καλή μέρα σε σας! Θα ξεκινήσω με το βασικό ερώτημα: Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από τον πληθυσμό της Ελλάδας είναι μολυσμένοι με παράσιτα;

Λυδία: Να. Καταλαμβάνουμε μία από τις ηγετικές θέσεις όσον αφορά την προσβολή. Εξαιτίας της εξαιρετικά κακής οικολογικής κατάστασης, της αδράνειας των αρχών και της αδιαφορίας προς τους ανθρώπους.

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν λόγω ασθενειών που προκαλούνται από παράσιτα. Ταυτόχρονα, εάν κοιτάξετε μέσω των πιστοποιητικών θανάτου, δεν θα δείτε κανένα σημάδι «θάνατος εξαιτίας παρασίτων» εκεί. Οι εξαιρέσεις είναι πολύ σπάνιες και, κατά κανόνα, αυτές είναι περιπτώσεις όπου είναι αδύνατο να αγνοηθεί η μόλυνση, για παράδειγμα, η καρδιά είναι φραγμένη με σκουλήκια. Είναι ασύμφορο για τις τοπικές ιατρικές αρχές να αναγνωρίσουν το υψηλό επίπεδο παρασιτικής μόλυνσης και το γεγονός ότι περίπου το 89% όλων των θανάτων προκαλούνται από παράσιτα. Επιπλέον, οι ασθένειες που προκαλούνται από τα παράσιτα υποχρεώνουν τους ανθρώπους να πάνε στις κλινικές και να αγοράζουν ακριβά φάρμακα. Αυτή είναι μια τεράστια αγορά. Ελπίζω να διαβάσετε τις γραμμές και να καταλάβετε τι εννοώ.

Ανταποκριτής: Λυδία, τα θηλώματα είναι πραγματικά ένα σημάδι παρασιτικών λοιμώξεων;

Λυδία: Ναι. Πολλές ερευνητικές ομάδες συμφώνησαν ότι τα προϊόντα της απέκκρισης των παρασίτων οδηγούν στην εμφάνιση των θηλωμάτων στο ανθρώπινο δέρμα. Επιπλέον, εάν δείτε τα θηλώματα στο δέρμα σας, αυτό σημαίνει ότι τα παράσιτα έχουν ήδη εγκατασταθεί στο σώμα σας και ενεργούν με ωάρια. Αυτό σημαίνει, στην πραγματικότητα, ότι κάθε άτομο που έχει θηλώματα στο δέρμα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Και πάλι, περίπου το 89% όλων των θανάτων, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων «φυσικών», έχουν έναν λόγο - παράσιτα, τρώγοντας αργά ένα άτομο από μέσα.

Ανταποκριτής: Έτσι, συνήθως παράσιτα είναι ελμινθίες που μπορούν να οδηγήσουν σε θηλώματα που εμφανίζονται στο δέρμα. Πώς μπορούν να προκαλέσουν θάνατο;

Λυδία: Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια μεγάλη εσφαλμένη αντίληψη να πιστεύουμε ότι τα παράσιτα ενός ατόμου μπορεί να είναι μόνο σκουλήκια. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαφορετικών ειδών παράσιτα που ζουν σε διάφορα όργανα, τα οποία οδηγούν στη μεγαλύτερη ποικιλία συνεπειών. Επιπλέον, τα σκουλήκια, ή πιο συγκεκριμένα τα ελμινθιά, είναι αρκετά επικίνδυνα. Καταστρέφουν κυριολεκτικά τα έντερα, οδηγώντας σε σήψη και μετά θνητό αποτέλεσμα. Παρεμπιπτόντως, είναι δύσκολο να ανακαλυφθούν και να εξαλειφθούν ακόμη και οι ελμινθών.

Μαζί με αυτά, υπάρχουν χιλιάδες παράσιτα που μπορούν να ζήσουν στο ήπαρ, στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες, στο αίμα και στο στομάχι. Και σχεδόν όλοι τους είναι θανατηφόροι. Μερικοί απ 'αυτούς αμέσως αρχίζουν να ενεργούν επιθετικά και να καταστρέφουν το σώμα. Άλλα παράσιτα ζουν απαρατήρητα μέχρι ο αριθμός τους γίνει τόσο μεγάλος που το σώμα τους δεν μπορεί πλέον να τους αντισταθεί, οπότε ο άνθρωπος πεθαίνει. Προκαλούν μια σειρά θανατηφόρων επιπλοκών: καρδιακές προσβολές, καρκινικούς όγκους, κίρρωση του ήπατος, νεφρίτιδα, αποσύνθεση των νεφρών κ.λπ.

Ταυτόχρονα, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι σχεδόν όλοι έχουν μολυνθεί από παράσιτα. Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστούν. Και όταν οι συνέπειες μιας παρασιτικής μόλυνσης γίνονται αισθητές, οι γιατροί προσπαθούν να τις εξαλείψουν. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της αυτοψίας ενός σώματος απαιτούνται ειδικές εξετάσεις για την ανίχνευση παρασίτων. Τουλάχιστον για τα περισσότερα από αυτά.

Το μοναδικό γενικό σύμπτωμα που καθορίζει με ακρίβεια μια παρασιτική μόλυνση στο ανθρώπινο σώμα είναι τα θηλώματα.

Ανταποκριτής: Μπορείτε να δώσετε συγκεκριμένα παραδείγματα ιατρικών περιπτώσεων μόλυνσης;

Λυδία: Θα μπορούσα να σας πω εκατοντάδες περιπτώσεις. Αλλά, ίσως, θα επικεντρωθώ σε εκείνα τα παραδείγματα που δείχνουν σαφώς τους κινδύνους των παρασίτων.

1. Η κατάσταση με ένα ευτυχές τέλος. Ο ασθενής παραπονέθηκε για περιστασιακούς κοιλιακούς πόνους. Η εξέταση έδειξε ότι ολόκληρο το έντερο του ήταν φραγμένο με σκουλήκια. Πήδησαν κυριολεκτικά έναν λαβύρινθο εκεί, άρχισε η διαδικασία αποσύνθεσης και το άτομο ήταν κοντά στην σήψη. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, αφαιρέθηκε μέρος των εντέρων, απομακρύνθηκαν τα σκουλήκια και απομακρύνθηκαν οι αποκολλημένοι ιστοί. Και μετά από μια εβδομάδα στην εντατική φροντίδα, ο ασθενής αισθάνθηκε καλύτερα.

2. Η μήτρα με μια αποικία παρασίτων μέσα. Δυστυχώς, δεν ήταν πλέον δυνατή η αφαίρεσή τους, καθώς τα παράσιτα και οι προνύμφες τους πλήρωσαν εντελώς τη μήτρα και την αύξησαν σε όγκο, αρκετές φορές. Ως εκ τούτου, έπρεπε να αφαιρεθεί. Η γυναίκα σώθηκε. Η δηλητηρίαση του σώματος ήταν πολύ σοβαρή, υπέστη εξειδικευμένη ανάκτηση μετά την αφαίρεση της μήτρας, αλλά πέθανε σε 3 χρόνια.

3. Echinococcal κύστεις της καρδιάς. Η ασθένεια εντοπίστηκε πολύ αργά. Ο ειδικός πίστευε ότι ο άντρας είχε απλώς στεφανιαία νόσο και στηθάγχη, αλλά η αλήθεια ήταν πολύ πιο σκληρή. Η χειρουργική επέμβαση ήταν άχρηστη, και η συντηρητική ανάκτηση δεν βοήθησε. Μια μεταμόσχευση καρδιάς επίσης δεν λειτούργησε - δεν υπήρχαν δότες. Ως αποτέλεσμα, ο ασθενής πέθανε χωρίς να ανακτήσει τη συνείδηση.

Θηλές στο σώμα - σημάδια ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ!

Ανταποκριτής: Πώς μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι έχει μολυνθεί από παράσιτα;

Λυδία: Δυστυχώς, μπορεί να αναφερθεί ότι δεν υπάρχουν καθόλου ασφαλείς μέθοδοι διάγνωσης παρασίτων μέσα στον άνθρωπο. Εν μέρει, αυτό οφείλεται στην ύπαρξη τόσων τύπων παρασίτων (περισσότερα από 2000 είδη των οποίων είναι γνωστά) και εν μέρει σε πολύ υψηλό επίπεδο δυσκολίας ανίχνευσής τους. Μια πλήρης εξέταση των παρασίτων μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λίγα μόνο μέρη στην Ελλάδα και κοστίζει τεράστια χρήματα.

Τα πρώτα συμπτώματα που δείχνουν την παρουσία παρασίτων στο σώμα:

– Θηλώματα;
– Κακή αναπνοή;
– Αλλεργίες (εξανθήματα, υγρά μάτια, ρινική καταρροή);
– Εξανθήματα και ερυθρότητα στο δέρμα;
– Συχνές κρυολογήματα, πονόλαιμος, ρινική συμφόρηση;
– Χρόνια κόπωση (θα κουραστείτε γρήγορα, δεν έχει σημασία τι κάνετε);
– Συχνοί πονοκεφάλους;
– Δυσκοιλιότητα ή διάρροια;
– Πόνος στις αρθρώσεις και στους μυς;
– Νευρικότητα, αϋπνία και διαταραχές της όρεξης;
– Μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια.

Εάν παρατηρηθεί τουλάχιστον ένα από τα συμπτώματα, τότε υπάρχει πιθανότητα 99% να υπάρχουν παράσιτα στο σώμα σας. Και πρέπει να τα ξεφορτωθείτε το συντομότερο δυνατό!

Ανταποκριτής: Πώς μπορούν οι άνθρωποι να απαλλαγούν από τα παράσιτα και να προστατεύονται;

Η τρέχουσα κατάσταση με τα φάρμακα για τη παρόξυνση της προσβολής από παράσιτα είναι αρκετά προβληματική. Φυσικά, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά εξειδικευμένα φάρμακα που μπορούν να καθαρίσουν το σώμα από τις ελμίνθες. Υπάρχουν περισσότερα ή λιγότερο αποτελεσματικά φάρμακα κατά ορισμένων τύπων heartworms και ηπατικών παρασίτων. Το κύριο πρόβλημα με αυτά είναι ότι επηρεάζουν μόνο ένα συγκεκριμένο είδος παρασίτων. Ενώ κάθε άτομο μολύνεται με 7-8 είδη, τουλάχιστον. Αν πάρουμε τους μέσους αριθμούς, παίρνουμε 11-14 είδη παρασίτων για κάθε μολυσμένο άτομο.

Μέχρι σήμερα, υπάρχει μόνο μία λύση που επιτρέπει να απαλλαγούμε από παράσιτα. Το αντιπαρασιτικό φάρμακο ονομάζεται Vermixin. Οι κλινικές δοκιμές έχουν δείξει εκπληκτικά αποτελέσματα. Η εξαγωγή του συμπληρώματος απαγορεύεται μέχρι τη στιγμή που το προϊόν παρέχεται πλήρως για τον πληθυσμό της Ελλάδας.

Ανταποκριτής: Τι κάνει το Vermixin τόσο ξεχωριστό; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού του συμπληρώματος και άλλων αντιπαρασιτικών προϊόντων;

Λυδία: Όπως είπα ήδη, μέχρι σήμερα, αυτή είναι η μόνη αντιπαρασιτική λύση που λειτουργεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Βοηθά στην πλήρη εξάλειψη των παρασίτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο περιζήτητο από διεθνείς αλυσίδες φαρμακείων και φαρμακευτικές εταιρείες. Σε σύγκριση με άλλα αντιπαρασιτικά φάρμακα, λειτουργεί απέναντι σε ολόκληρο το εύρος των παρασίτων που θα μπορούσαν να μολύνουν ένα ανθρώπινο σώμα. Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα με τη διάγνωση, αυτό σας επιτρέπει να καθαρίσετε αποτελεσματικά ολόκληρο το σώμα. Αναφέρθηκα προηγουμένως ότι είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπίσουμε τι είδους παράσιτα έχουν μολύνει το σώμα. Και το Vermixin καταστρέφει και αφαιρεί όλα τα παράσιτα που ζουν οπουδήποτε στο σώμα - από τον εγκέφαλο και την καρδιά στο ήπαρ και τα έντερα. Κανένα άλλο φάρμακο που είναι διαθέσιμο σήμερα δεν είναι ικανό για αυτό.

Εκτός αυτού, δεν είναι ένα χημικό φάρμακο, αλλά ένα εντελώς φυσικό προϊόν, το οποίο εξαλείφει τις αλλεργικές αντιδράσεις, την ανισορροπία της εντερικής χλωρίδας και άλλα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όταν θεραπεύεται μια ασθένεια με κλασικά χάπια και κάνει το σώμα να επεξεργάζεται πολλές χημικές ενώσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Ο κατασκευαστής ξεκίνησε ένα ειδικό πρόγραμμα, χάρη στο οποίο η ανάκτηση είναι τώρα διαθέσιμη με έκπτωση 50%!
Πρόκειται για προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας. Το πρωτότυπο Vermixin μπορεί να παραγγελθεί στην επισημη ιστοσελιδα ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!


1. Η αποτελεσματικότητα του Vermixin υπολογίστηκε χρησιμοποιώντας την τυπική τεχνική (αναλογία του αριθμού των ανακτήσεων έναντι του συνολικού αριθμού των ασθενών σε μια ομάδα 100 ατόμων που έλαβαν θεραπεία με το φάρμακο):

– Εξάλειψη ελμινθών και αυγών: 99%;
– Κανονικοποίηση της λειτουργίας και της κατάστασης του παγκρέατος: 80%;
– Εξάλειψη της αλλεργικής δερματίτιδας: 90%;
– Εξάλειψη της γαστρίτιδας, των ελκών, της διάρροιας: 90%;
– Εξάλειψη της αναιμίας: 99%;
– Εξάλειψη των θηλωμάτων και των κονδυλωμάτων: 99%.

2. Δεν έχουν εντοπιστεί αρνητικές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αλλεργικών αντιδράσεων.

3. Η Vermixin αναγνωρίζεται ως η κύρια θεραπεία στην καταπολέμηση των παρασίτων μέσα στο ανθρώπινο σώμα.


Εκτός από την Ελλάδα, το συμπλήρωμα πιστοποιήθηκε στην Ευρώπη στο Πανεπιστήμιο Παρασιτολογίας του Παρισιού. Οι κλινικές δοκιμές επιβεβαίωσαν πλήρως τα βρετανικά δεδομένα. Οι Γάλλοι έχουν αναφέρει ακόμη υψηλότερο ποσοστό αναρρώσεων. Προς το παρόν, ολοκληρώνονται οι κύκλοι κλινικής έρευνας στην Κίνα, την Ιαπωνία και το Βιετνάμ. Οι ασιατικές χώρες έχουν έντονο ενδιαφέρον για τη αποκατάσταση. Όλες οι δοκιμές χωρίς εξαίρεση έδειξαν ότι το προϊόν έχει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Ανταποκριτής: Νομίζω ότι οι αναγνώστες μας θα ήθελαν να μάθουν πού να αγοράσουν το Vermixin με έκπτωση;

Λυδία: Αυτή είναι μια προσφορά περιορισμένου χρόνου. Και είναι διαθέσιμο μόνο για συγκεκριμένες περιοχές τώρα. Όπως ανέφερα προηγουμένως, η Vermixin μπορεί να αγοραστεί με έκπτωση 50%.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να κάνετε Vermixin είναι να αφήσετε ένα αίτημα σε αυτόν τον ιστότοπο , ορίζοντας το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας έτσι ώστε ο εκπρόσωπό μας να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Εάν διαπιστώσετε ότι υπάρχει η επιλογή να αφήσετε ένα αίτημα, αυτό σημαίνει ότι η θεραπεία εξακολουθεί να είναι σε απόθεμα. Εγώ προσωπικά εγγυώμαι ότι όλοι οι άνθρωποι που έχουν αφήσει αιτήσεις σε αυτόν τον ιστότοπο θα λάβουν τις παραγγελίες τους.

Ανταποκριτής: Λυδία, θα θέλατε να πείτε κάτι στους αναγνώστες μας πριν ολοκληρώσουμε τη συνέντευξη μας;

Λυδία: Το μόνο που θέλω να πω είναι να φροντίζετε για την υγεία σας. Μπορεί να μην το υποψιάζεστε, αλλά παράσιτα ζουν μέσα σας με πιθανότητα 97-98%. Μπορούν να είναι οπουδήποτε - στο αίμα, τα έντερα, τους πνεύμονες, την καρδιά, τον εγκέφαλο. Οι παράσιτοι κυριολεκτικά σας τρώνε από το εσωτερικό, ενώ δηλητηρίαζαν το σώμα σας ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν πολλά προβλήματα υγείας που μπορούν να μειώσουν τη ζωή κατά 15-25 χρόνια. Δεν πρόκειται να αναφερθώ στο πρόβλημα των αιφνίδιων θανάτων, που συνήθως συνδέονται με τις επιπτώσεις των παρασίτων στο ανθρώπινο σώμα. Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά. Καθαρίστε το σώμα σας τώρα.


Σημαντικό! Το συμπέρασμα ήταν ότι σεπτέμβριος είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε τη ανάκτηση. Η επίδραση της θεραπείας αυξάνεται. Η ανάκτηση γίνεται 47% ταχύτερα απ 'ότι σε άλλες χρονικές στιγμές του έτους.

Προσοχή!

Ο ιστότοπός μας προσφέρει εκπτώσεις προώθησης για αγορές αποτοξίνωσης. Δοκιμάστε την τύχη σας πατώντας το πλήκτρο Γύρισε. Εάν είστε τυχεροί, θα μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προϊόν φθηνότερα από το συνηθισμένο! Καλή τύχη!

Γύρισε

ΕΚΠΤΩΣΗ 78 39

Παραγγείλτε αυτό το προϊόν με έκπτωση πριν δοθεί αυτή η προσφορά σε άλλους αναγνώστες!
Η έκπτωση θα λήξει μετά από:
10 : 00

Προσέξτε ότι το ΦΠΑ διαφέρει ανάλογα με τους κανόνες της χώρας προορισμού αποστολής. Ομάδας Πωλήσεων / Εξυπηρέτησης Πελατών θα χαρεί να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Σημειώστε ότι μια προσφορά έκπτωσης 50% περιορίζεται σε 08.09.2022

Συγχαρητήρια!

Λαμβάνετε 50% έκπτωση για την αγορά του Vermixin!

Εντάξει
32 σχόλια σήμερα
Ανίτα Παππά
Ενέδωσα αυτό το προϊόν. Είχα πολλά παπίλωμα στο λαιμό και τις μασχάλες μου. Την πέμπτη μέρα θα μπορούσα να πω ότι ο αριθμός τους μειώθηκε. Επίσης, το στομάχι μου λειτούργησε καλύτερα.
πριν από μία ώρα
Ντίνα Χαραμή
Παράγγειλα για τον εαυτό μου Vermixin. Παραδόθηκε με courier την επόμενη μέρα. Είχα πολλά θηλώματα στο λαιμό μου. Άρχισε να το παίρνεις και δεν έχεις απολύτως ιδέα τι άρχισε να βγαίνει από μένα ... Δεν θα φανταστώ ούτε μια τέτοια ποσότητα πλάσματα που ζουν κάπου στο έντερο μου. Δεν θέλω καν να το σκεφτώ τώρα ... είναι τρομακτικό.
πριν από μία ώρα
Αλέξης Γεωργαλής
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Όταν άρχισα να παίρνω Vermixin δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχω ποτέ τέτοιο αποτέλεσμα. Ο πόνος στο στομάχι μου έχει φύγει τώρα (υποθέτω ότι υπήρχε κάτι που ζούσε εκεί), η δύσπνοια και τα θηλώματα εξαφανίστηκαν. Και τώρα, στις 53, αισθάνομαι καλύτερα από ό, τι κάθε 30-χρονος. Σας ευχαριστώ που είπατε στους ανθρώπους για το πρόβλημα. Δεν θα ακούσουν ποτέ τόσο πολύτιμες πληροφορίες από τον τοπικό θεραπευτή τους.
πριν από μία ώρα
Λυδία
Aλέξη, ευχαριστώ για τη θετική ανατροφοδότηση.

Σας ευχαριστώ, Λυδία
πριν από μία ώρα
Θωμάς Αγγελίδης
προσπάθησα Vermixin εγώ ο ίδιος. Το αποτέλεσμα είναι απλά εκπληκτικό. Αισθάνομαι νέος και υγιής. Το ανοσοποιητικό μου σύστημα ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια των 8 μηνών που πέρασαν από τότε που πήρα την πορεία της ανάκτηση. Δεν ήμουν κακός από τότε! Θα μπορούσα μόνο να ονειρευτώ για τέτοια αποτελέσματα. Δεν μπορώ να το συστήσω αρκετά.
πριν από μία ώρα
Γιώργος Παναγής
Πρόσφατα παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ του BBC για τα παράσιτα. Και αυτό το φάρμακο αναφέρθηκε. Είπαν ότι ήταν η καλύτερη αντιπαρασιτική λύση στον κόσμο.
πριν από μία ώρα
Μαρία Νικολάκη
Απλώς έβαλα την παραγγελία μου. Το αγροτεμάχιο πρέπει να παραδοθεί μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν μπορεί να περιμένει!
πριν από μία ώρα
Άκης Κρουνιάδης
Παλιότατα έχω διάσπαση πονοκεφάλων και θηλωμάτων. Πήρα Vermixin για μερικές εβδομάδες, και τα προβλήματα έχουν φύγει. Τώρα δεν μπορώ να βοηθήσω να σκέφτομαι ... Τι έζησε εκεί;
πριν από μία ώρα
Λένια Σγουρίδη
Η γιαγιά μου με διδάσκει πώς να απαλλαγούμε από τα παράσιτα που χρησιμοποιούν αψιθιά. Η όλη οικογένειά μου το πίνει, και, ξέρετε, λειτουργεί! Οι ασκαρίτες κυριολεκτικά πέφτουν από τα παιδιά μου. Αλλά ... δεν βοηθά με τα θηλώματα. Διάταξα το Vermixin. Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα θηλώματα! Παρεμπιπτόντως, σταματήσαμε να πίνουμε όλοι αυτό το πικρό αφέψημα του αψιθιάς και όλοι παίρνουμε Vermixin. Έχει το ίδιο αποτέλεσμα, και η τιμή είναι πολύ προσιτή, και είναι πολύ πιο βολικό στη χρήση. Και τώρα είναι προεξοφλημένο!
πριν από μία ώρα
Σπύρος Φωτιάδης
Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, χάρη! Ανοίγετε τα μάτια των ανθρώπων!
πριν από μία ώρα
Αγγελική Ισμαηλίδου
Τι γίνεται αν είναι απάτη; Γιατί πωλείται μόνο στο Διαδίκτυο;
πριν από μία ώρα
Χρήστος Γιαννιάς
Συμφωνώ με όλα αυτά τα σχόλια. Όταν άρχισα να το παίρνω, κάποια άσχημα πλάσματα ήρθαν έξω από μένα. Πανικοβλήθηκα και πήγα να δω έναν γιατρό. Το κοίταξε όλα αυτά και είπε ότι αυτά ήταν τα συκώτια του ήπατος. Και αν όχι για Vermixin, θα μπορούσαν να με σκοτώσουν μέσα σε 2 ή 3 χρόνια.
πριν από μία ώρα
Νίκος Φιλιππίδης
Jen, έχετε διαβάσει το άρθρο καθόλου; Ποια απάτη μιλάτε όταν η πληρωμή είναι κατά την παραλαβή; Το διέταξα και παραδόθηκε με courier. Έλεγξα τα πάντα και έπειτα έβαλα τα χρήματα. Τα πάντα πωλούνται στο Διαδίκτυο τώρα, από ρούχα και παπούτσια μέχρι διάφορα είδη εξοπλισμού και έπιπλα.
πριν από μία ώρα
Ανδρέας Πορτοκαλάκης
Εξαιρετικό προϊόν. Τόσο η γυναίκα μου όσο και εγώ το πήραμε, και είδαμε και οι δύο μια τεράστια βελτίωση της υγείας. Αισθανόμαστε ότι γινόμαστε νεότεροι, έχουμε περισσότερη ενέργεια ... Όταν ξεφορτώνεστε τα παράσιτα, αισθάνεστε σαν ένα εντελώς νέο άτομο!
πριν από μία ώρα
Άγγελος Π.
Μετά την ανάγνωση όλων των σχολίων αποφάσισα να παραγγείλω ένα για μένα :)
πριν από μία ώρα
Μάνια Συγγελάκη
Δεν θα το πιστέψετε, αλλά είχα και το ίδιο πρόβλημα: συνεχής έλλειψη ενέργειας και ζωηρότητας, επρόκειτο να παραιτηθεί ... αλλά, ευχαριστώ τον θεό, έμαθα για την Vermixin. Vermixin είναι ένα πραγματικά θαυματουργό φάρμακο.
πριν από μία ώρα
Σόνια Φούλη
Ευχαριστώ για την συμβουλή. Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σώμα. Τουλάχιστον μία φορά σε μια ζωή. Δεν το έχω κάνει ποτέ πριν, αλλά πιστεύω ότι η ζωή μου θα είναι καλύτερη χωρίς παράσιτα :-) Είμαι πολύ σίγουρος ότι τα έχω. Είναι εύκολο να πάρεις παράσιτα.
πριν από μία ώρα
Τζένη Αλπαράκη
Σας ευχαριστώ, Λυδία, γιατί είπατε για αυτό το φάρμακο. Τα φρικτά πλάσματα άρχισαν να βγαίνουν από μένα ... Brrr

Το πακέτο έφτασε πολύ γρήγορα.
πριν από μία ώρα
Λυδία
Τζένη, είσαι ευπρόσδεκτη. Πες μου, παρακαλώ, πώς πήγε η θεραπεία σου τελευταία;

Σας ευχαριστώ, Λυδία
πριν από μία ώρα
Τζένη Αλπαράκη
περίπου 15 ημέρες.
πριν από μία ώρα
Λυδία
Να 'σαι καλά, Τζένη.

Σας ευχαριστώ, Λυδία
πριν από μία ώρα
Άννα Φουρλή
Το αποτέλεσμα απλά υπερέβη τις προσδοκίες μου. Ολόκληρη η πορεία πήρε 1 μήνα, τώρα αισθάνομαι 20 χρόνια νεότερος.
57 λεπτά πριν
Αλέκα Νικολάκου
Μόλις έλαβα μέρος στο ειδικό πρόγραμμα.
Άριστες συνθήκες, βιαστείτε!
Ο χειριστής μου τηλεφώνησε για να επιβεβαιώσω την εντολή σχεδόν αμέσως. Είναι τρομερό να ζεις με σκουλήκια μέσα.
55 λεπτά πριν
Χριστίνα Φρέρη
Το παιδί μου πήγε στο νοσοκομείο λόγω ελμινθών. Οι γιατροί απέτυχαν. Η αποτοξίνωση είναι το μόνο πράγμα που βοήθησε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Πριν από 53 λεπτά
Φαίη Στεργίου
Είδα το προϊόν σε ένα ιδιωτικό φαρμακείο, κοστίζει 300 δολάρια! Ευτυχώς, το διέταξα με έκπτωση από την αυτό ιστοσελίδα.
48 λεπτά πριν
Λυδία
Jessie, τα φαρμακεία προσπαθούν επίσης να πουλήσουν το φάρμακο. Κάνουν τεράστια χρήματα στους απλούς ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ, Δρ Λυδία
36 λεπτά πριν
Μελίνα Γεωργοπούλου
Έχω χρησιμοποιήσει Vermixin για 2 εβδομάδες τώρα. Είμαι γεμάτος ενέργεια. Προηγουμένως, περπάτησα σαν μισό-νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα haha! Η θεραπεία είναι μεγάλη!
44 λεπτά πριν
Γιάννης Τ.
Απλά έβαλα μια παραγγελία. Ελπίζω ότι θα το πάρω.
Πριν από 39 λεπτά
Λυδία
Max, ναι, υπάρχουν ακόμα 87 πακέτα στο απόθεμα.

Σας ευχαριστώ, Λυδία
36 λεπτά πριν
Κάτια Σάλτη
Διάβασα το άρθρο και αμέσως αποφάσισα να το παραγγείλω. Έχω σχεδόν όλα τα συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων των θηλωμάτων.
31 λεπτά πριν
Φωτεινή Σκούφου
Παιδιά, πες μου πού το αγοράσατε; Δεν πωλείται στα φαρμακεία, αλλά φοβούμαι κάπως να σκοντάψω ένα ψεύτικο στο διαδίκτυο.
27 λεπτά πριν
Λυδία
Το Vermixin μπορεί να παραγγελθεί ΜΟΝΟ στο αυτό ιστοσελίδα Απλά κάντε κλικ στον παραπάνω σύνδεσμο! Ως μέρος ενός ειδικού προγράμματος, το Vermixin πωλείται πλέον με έκπτωση, έτσι βιαστείτε να μην χάσετε τη συμφωνία!
Και, παρακαλώ, προσέξτε για τυχόν απομιμήσεις.

Σας ευχαριστώ, Λυδία
Πριν από 15 λεπτά
CHIR SOL WAY LTD,56c Kenilworth Drive, Oadby, Leicester, England, LE2 5LG
Privacy policy