Увеличаване на мъжката сила

Получете максимум
сексуални възможности

  • Силни и продължителни ерекции
    Максимално удоволствие и засилени оргазми
  • Увеличаване на сексуалното желание и енергия
    Повишаване сексуалните сили
  • Повишаване сигурността в своите възможности
    Опитайте средството TestoY и получете максимум в секс

75 лев

37.50 лев

СРЕДСТВО НОМЕР ЕДНО
ЗА ПОВИШАВАНЕ НА
МЪЖКАТА СИЛА В БЪЛГАРИЯ

Сексуалното здраве
страда от следните симптоми.

Проучвания на сексуалното здраве и на нивото на удовлетворение сред
български мъже показаха, че:

- сексуалното здраве влияе върху качеството на живота им

- подвижността на сперматозоиди е
ниска

- сериозната бариера в секс
е притеснението

мнозина от тях избягват секс поради отсъствието на сексуалната сигурсност

Знаете ли, че TestoY -
е средството за увеличаване на мъжката потентност

Произведено е въз основа на клинично проверените съставки. TestoY - е средството за повишаване на мъжката сила което е разработено за възстановяване на Вашата младост и сексуална сила, то ще Ви помогне да си върнете ярък и пълноценен сексуален живот.

TestoY със специалната му формула не само Ви осигурява максималното повишаване на потентността и сексуалната сила, но и въздейства върху основната причина на сексуалните дисфункции, гарантирайки при това, че Вие сте способни да задоволите партньорката си! Съдържа активни растителни екстракти, и затова TestoY е напълно безопасен и не съдържа вредни странични ефекти.

Тройна интензивност
Максимално
повышаване на мъжката потентност

Активните вещества на TestoY помагат да подобрите издръжливостта и да повишите удовлетворение както на Вас, така и на Вашата партньорка, като че ли Вие сте на 20 години!

TestoY се произвежда в България в съответствие с всички сертификати и изисквания.

Поръчай TestoY днес!
Усетете сексуалната енергия и удоволствие

НАУКАТА СЕ БОРИ ЗА
НАЙ-ДОБРИЯ ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН И НАСИТЕН СЕКС!

Притокът на кръвта към пениса отговаря за ерекцията, а
пещеристите тела на пениса осигуряват продължителността на
половия акт. TestoY помага на Вас и Вашата партньорка, която се наслаждава на интензивни оргазми и получава пълно удовлетворение.


Активните вещества на TestoY бързо постъпват в кръвния поток, за да стимулират производството на азотен оксид за увеличаване на притока на кръвта към пещеристите тела на пениса за по-силни и продължителни ерекции. Освен това, пещеристите тела на пениса се разширяват, което позволява да се задържа там повече кръв, увеличавайки сексуалната издръжливост и сила.

В TestoY се използва технологията на бързо поглъщане и продължително освобождаване. Бързото всмукване на съставките в кръвта помага да се осигури моменталният прилив на сексуалната енергия, докато технологията на продължителното освобождаване осигурява устойчиви резултати, които помагат да се наслаждава на ерекцията в продължение на цялата нощ.

Средството TestoY работи чрез активиране на двата добре известни механизма за повишаване на качеството на спермата и функцията на пениса. Това е увеличаване на "свободен" тестостерон

и азотен оксид

в пениса.

TestoY-е единственият продукт, който изпълнява и двете функции. TestoY съдържа
стимулантите на азотния оксид, които максимизират доставянето на активните съставки
към тъканта на пениса, осигурявайки по-продължителни ерекции.

Поръчай TestoY днес!
Усетете сексуалната сила и удоволствие

Предимства на TestoY
СИЛНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ ЕРЕКЦИИ

TestoY - е средството за повишаване на мъжката сила, което подобрява сексуалното здраве и ви помага да се насладите на твърди ерекции и по-висока издръжливост.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ЛИБИДОТО И ПОЛОВОТО ВЛЕЧЕНИЕ

Бъдете готови да живеете в потока на страст
и желание със средството TestoY

МЪЖКАТА ПОТЕНТНОСТ
Сбогувайте се

с ранни
еякуляции! Средството TestoY напълва пениса с кръвта и създава ерекцията, която се трае 5 пъти по-дълго от обикновеното - през цялата нощ!

ПО-ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ И ПО-СИЛЬНЫЕ ЕРЕКЦИИ

Средството TestoY позволява да усетите силни ерекции по поръчката Ви, помагайки на Вас и Вашата партньорка да се наслаждавате на луди сексуални сесии всеки път, когато Вие ще поискате това

ПОВИШАВАНЕ НА СЕКСУАЛНАТА СИГУРНОСТ

Вие ставате по-сигурни в себе си, усещайки енергията на младостта, и тази сигурност привлича към Вас най-хубавите и най-желаните жени!

ПОДОБРЯВАНЕ НА
КАЧЕСТВОТО НА
СЕМЕННАТА ТЕЧНОСТ

Повишаването на нивото на свободен тестостерон и редовното увеличаване на кръвния поток ще помогнат да се подобри изработването на спермата, което довежда до повишеното ниво на раждаемост и по-продължителна и по-силна ерекция, по-наситен секс.

СРЕДСТВОТО
НОМЕР ЕДНО
ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА МЪЖКАТА СИЛА В БЪЛГАРИЯ

Поръчайте TestoY днес!
Усетете сексуалната енергия и удоволствие

Мощни съставки
за най-добрите резултати

L-Аргинин

стимулира производството на азотен оксид за увеличаване на кръвния приток към пениса, помагайки да постигнете по-силни ерекции.

екстракт на Гинко Билоба

афродизиак, помага да се повиши мъжкото сексуално влечение и либидо. Той също поддържа здравото ниво тестостерон.

екстракт на Муира пуама

този билков екстракт се нарича "Амазонска Виагра",
която ви напълнява със сексуалната енергия за подобряване
издръжливостта при половия акт.

Екстракт на
Червен джинджифил

Положително влияе върху настроението, намалявайки стрес и съдействайки за релаксиране, позволявайки на мъжете да бъдат на върха на силите си през продължително време.

Плодове на
Со Палмето

помагат да се увеличи мъжката сила, гарантирайки на Вас и Вашата партньорка продължителни полови актова с интензивни органзми.

Екстракт на
Жаблек

оказва синергично въздействие с други хранителни вещества за увеличаване на кръвния приток към пениса за подобряване на ерекцията. Също помага да се разширят пещеристите тела на пениса за по-добро задържане на кръвта, което, на своя ред, поддържа потентността.

Bioperine
осигурява бързо поглъщане, за сметка на което основните билкови съставки, които поддържат увеличаването на мъжката сила, бързо се всмукват в кръвния поток, предизвиквайки моментален импулс на сексуалната енергия, издръжливост и ерекция.

Поръчай TestoY днес!
Усетете сексуалната енергия и удоволствие

РЕАЛНИ МЪЖЕ, РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ
Успешни истории на нашите клиенти

TestoY помага на стотици мъже на всички възрасти в борбата им срещу сексуалната дисфункция и да се наслаждават на по-пълен и по-наситен сексуален живот.

“За разлика от други продукти, които имат синтетични съставки, TestoY се произвежда с растителните съставки, които са кличино тествани и са доказали увеличаване на потентността. Аз доста внимателно търсих преди да вземам този продукт, и резултатите бяха наистина феноменални. Препоръчвам на всички.

- Златни мостове, 43

"Възрастните проблеми бяха доста сериозни, и никаква таблетка не ми помагаше! Но най-добрият приятел ми препоръча TestoY,реших да го опитам, и радвам се, че не се уплаших! Сега не зная за умората, качеството на спермата и сигурността са също високи. И досетете се, кой е най-голям фен на TestoY - жена ми."

- Робърт Търнов, 54

" Харесвам до осъзнавам, че средството за увеличаване на мъжката сила сега е достъпно на пазара без рецепт! Аз използвах TestoY в продължение на няколко месеца и резултатите бяха наистина "огромни"! Имам стабилни ерекции, повишено сексуално влечение и издръжливост, което ми позволява да се наслаждавам на любовта по същия начин, както и на моите 30!

- Шампион на всичко, 49

"Възрастното намаляване на сексуалното здраве ме огорчаваше. След това намерих TestoY в един много известен блог за мъжкото здраве и реших да го опитам. Това беше най-доброто решение, което някога съм вземал. Сексуалното ми желание наистина порасна, ерекциите ми отново са мощни, а увеличаването на сексуалната издръжливост е просто невероятно! "

- Франк Сенатор, 56

Увеличаване на мъжката сила

Получете максимум
сексуални възможности

  • Силни и продължителни ерекции
    Максимално удоволствие и засилени оргазми
  • Увеличаване на сексуалното желание и енергия
    Повишена издръжливост
  • Повишаване сигурността в своите сексуални
    възможности

    Опитайте средството TestoY
    и получете максимум в секс