Visas pasaulis kalba apie tai! Lietuvos studentė gavusi Excellence Award apdovanojimą už tai, kad atrado prostatos gydymo metodą, kuris išgelbės milijono žmonių gyvybes!


Ji gavo aukščiausį apdovanojimą medicinos srityje už prostatos gydymo metodo atradimą.


2020 m. vasarą Europos urologų kongrese įvyko kažkas nuostabaus. Visa publika atsistojo ir daugiau nei 10 minučių plojo žmogui, stovinčiam tribūnoje. Tai buvo Rasa Mėlynaitė, studentė iš Lietuvos. Būtent ji pasiūlė panaudoti unikalią formulę, kuri suduoda galimybę visiškai išgydyti prostatitą ir užkirsti kelią jo fatalinėms pasekmėms.

Rasa pateikė novatorišką idėją, o Bulgarijos ir Izraelio mokslo įstaigos pradėjo ją įgyvendinti. Preparato kūrimu užsiima Klinikinės medicinos universiteto Urologijos instituto specialistai ir daug kitų specialistų. Preparatas jau sukurtas ir parodo labai gerus rezultatus.

Kaip naujas preparatas gali išgelbėti milijonus gyvybių ir kodėl Lietuvos gyventojai gali pirkti jį su didele nuolaida – skaitykite šios dienos straipsnyje.

Reporteris: Rasa, pasirodo, jūs esate tarp dešimties protingiausių medicinos studentų pasaulyje. Kodėl jūs nusprendėte užsiimti būtent urologijos problemomis?

Aš nenorėčiau kalbėti apie tai viešai, bet motyvacija čia yra visiškai asmeninė. Prieš keletą metų mano tėvas numirė nuo prostatos vėžio. Atrodė, viskas buvo gerai, o po to jį ištiko kankinanti mirtis. Dėl šios priežasties aš pasirinkau urologiją. Aš buvau šokiruota, kai sužinojau, kad daugybė tablečių vaistinėje - nenaudingos cheminės medžiagos, kurios tik žlugdo organizmą. Mano tėvas gerdavo jas kasdien.

Aš užsiimu šia tema jau trejus metus. Iš tikrųjų, naujas prostatito gydymas, apie kurį visi kalba, pasirodė tik dabar, kai aš rašiau disertaciją. Aš supratau, kad atradau kažką visiškai naują. Bet aš nelaukiau, kad tai sukels tokį interesą tarp įvairių įstaigų.

Reporteris: Ar tiesa, kad jus planavo areštuoti iš karto po konferencijos?

Taip, praėjus trims dienoms po mano pasisakymo konferencijoje. Laimei, su manimi sugebėjo susisiekti žmonės iš medicinos mokyklos. Jie padėjo man išspręsti šią situaciją su valdžia.

Reporteris: Kas įvyko?

Kai kurie iš farmacijos rinkos žaidėjų bijojo, kad aš sudarysiu sandėrį su Klinikinės medicinos universitetu ir kitomis įstaigomis, susijusiomis su inovacinio preprarato kūrimu. Jau tada buvo aišku, kad jis galės visiškai sumažinti prostatitą iki optimalaus lygio ir bus puiki priemonė kovai su juo. Aš nedaug žinau apie tai, bet vaistai nuo prostatito – vienas pelningiausių segmentų rinkoje. Niekas nenori prarasti milijonus arba net milijardus dėl studentės. Todėl jie padavė mane į teismą dėl nieko. Jie tikėjosi tuo, kad aš nieko nesupratau šioje byloje ir niekas neapgins manęs. Bet kai juristai užsiėmė šia byla, pasirodė, kad viskas siūta baltais siūlais. Ir jie nebetrukdė man.

Reporteris: Po šio incidento problemų nebėra?

Problemų nebuvo, tačiau buvo bandymų nupirkti mano formulę. Kai tik pasirodė mano metodo publikacija, aš pradėjau gauti įvairius pasiūlymus. Iš pradžių man paskambino prancūzai ir pasiūlė 120 000 eurų. Paskatiniu buvo Amerikos farmacijos holdingas, kuris norėjo mane Nupirkti už $ 35 mln. Dabar aš pakeičiau telefono numerį ir neapsilankau socialiniuose tinkluose, nes pasiūlymai siunčiami kiekvieną dieną visais ryšio būdais.

Reporteris: Bet kiek aš žinau, jūs nepardavėte formulės?

Taip. Tai, galbūt, skamba šiek tiek egoistiškai, bet aš atradau preparatą ne tam, kad užsieniečiai galėtų gauti pelną. Kas bus, jeigu aš parduosiu formulę? Jie gaus patentą, nustatys aukštą kainą ir sukurs monopoliją gamybos atžvilgiu. Galbūt, aš esu jauna, bet ne kvaila. Tokioje situacijoje lietuviai tiesiog nesugebės atsikratyti urologijos problemų. Vienas iš užsienių gydytojų pasakė man, kad šis vaistas turi kainuoti mažiausiai 350 eurų. Aš negaliu leisti to. Kas gali išleisti 350 eurų perkant preparatą?

Todėl kai aš gavau pasiūlymą nuo lyderiaujančių institutų dalyvauti kuriant preparatą aš iš karto sutikau. Mes dirbome su geriausiais specialistais. Tai buvo sukrečianti patirtis. Preparatą išbandėme klinikiniais tyrimais ir dabar jis yra prieinamas pacientams.

Preparato kūrimą koordinavo Algirdas Kojala - profesorius, žymus Lietuvos urologas. Mes paprašėme jį papasakoti mums apie naują preparatą ir jo poveikius.

Reporteris: Kokia yra Rasos sumanymo esmė? Ar preparatas iš tikrųjų padeda atsikratyti prostatito?

Tai yra visiškai nauja kovos su prostatitu metodika. Kaip veikia seni vaistai? Jie išplečia kraujagysles ir numalšina skausmą nuo anestetikų. Deja, tuo pačiu metu jie padaro žalą kraujagyslėms ir širdžiai, gali sukelti mirtį nuo insulto arba širdies smūgio. Deja, jie niekaip neveikė prostatito pagrindinės priežasties - nestimuliuoja kraujotaką priešinėje liaukoje. Problema išlieka ir blogėja su kiekviena šių preparatų doze

Rasos atrastas preparatas išvalo prostatos mažąsias kraujagysles nuo angliarūgštės pašalinant prostatito ir adenomos pirmąją priežastį. Jis gali visiškai išgelbėti nuo prostatito, jeigu jis yra ankstyvoje stadijoje. Bet tam, kad užkirstų kelią ligos sunkioms stadijoms, to iš tikrųjų nepakanka. Tiesą sakant, labai daug gydytojų ir medicinos darbuotojų dėjo pastangas tam, kad sukurtų pasiūlytos formulės pagrindu efektyvų vaistą, kuris užkirstų kelią prostatitui bet kokioje stadijoje

Reporteris: Nejaugi prostatitas yra tiek pavojingas?

Ar jūs kada nors matėte Lietuvos mirtingumo statisiką? Ar jūs žinote, kiek žmonių numiršta nuo prostatos vėžio? 63%! Tai daugiau negu dvi trečdalys. Jūs žinote nors vieną žmogų, kuris numirtų nuo prostatito, o ne nuo prostatos vėžio? Vėžys? Ne. Vėžio lavoninėje taip pat nematė. Nes tai yra neįmanoma. Bet kas numiręs nuo inkstų nepakankamumo, širdies nepakankamumo, prostatos vėžio ir t. t. iš pradžių turėjo problemų su prostatitu. Visi! Vakaruose jau seniai žino, kad visas šias vyrų ligas sukelia prostatitas. Žuvis genda nuo galvos, o vyrai nuo … Jeigu atsikratyti problemos, erekcija bus net po 90. O jeigu šalinti pasekmes, o ne priežastį, galima kasdien vartoti vaistų saują ir poveikis bus nulinis

Su amžiumi prostata genda ir jos funkcionalumo lygis mažėja. Sutrinka kraujotaka, pasirodo pirmosios nekrozės zonos. Šioje stadijoje pasirodo pirmieji simptomai – skausmas sėklidėse, skausmai šlapinimosi metu, reikia dažnai bėgioti į tualetą, seksualinė disfunkcija, skausmai pilvo apačioje po lytinio akto. Jeigu šie simptomai pasirodo, vyras jau turi rimtų problemų su prostata ir jam reikia skubiai gydytis.

Reporteris: O ką galite pasakyti apie panašius vaistus? Juk vyrų su prostatitu yra labai daug, daug ir vaistų

Reikalas tame, kad jų daug. Bet visi jie veikia pagal anksčiau aprašytą principą. Vaistai-analogai išplečia prostatą ir urogenitalines kraujagysles, pažeidžia jų sieneles, perkrauna inkstus ir širdį. Taip, jie pašalina prostatito simptomus. , bet vyras jaučiasi geriau neilgai. Bendrai paėmus, jie neigiamai veikia organizmą. Jie nepadeda atsikratyti prostatito. Čia Rasa yra visiškai teisi. Jeigu pažiūrėti į vaistų receptus vaistinėse, kiekvienas specialistas supras, kad jų tiesiog neverta nupirkti

Reporteris: Kaip vadinasi naujas preparatas? Truputį papasakokite apie jo veikimą

Preparatas vadinasi Prostalis. Jis yra efektyvus dėl kompleksinio poveikio organizmui ir unikalios sudėties, daugiausiai natūralios kilmės. Prostalis visiškai išvalo prostatą, šlapimo organų ir lytinę sistemą ir inkstus. Normalizuoja kraujotaką. Sustabdo nekrozės procesus. Prostata nustoja platinti infekciją į šlapimo organų ir lytinę sistemą. Po gydymo pabaigos vyrai visiškai pasveiksta, jų lytinis potraukis stiprėja, išnyksta prostatos vėžio rizika, išnyksta problemos su šlapinimusi ir visos kitos problemos, susijusios su tuo.

Va kodėl mes, kaip ir Rasa, žiūrėjome į preparato kūrimą labai rimtai. Šis preparatas - ne tik dar viena cheminė formulė, kopijuojama vieno ar kito preparato, o unikali augalų ekstraktų stipriai koncentruota kombinacija. Ne tik pats efektyviausias, bet ir visiškai saugus preparatas.

Vos per 2-3 dienų po gydymo pradžios uždegimas žmogaus šlapimo organų ir lytinėje sistemoje visiškai išnyksta. Po to prostata apsivalo ir regeneruoja. Palyginant su siūloma vaistinėse chemija Prostalis neturi neigiamo poveikio širdžiai ir kitiems organams.

Reporteris: O jūsų vaistai bus parduodami vaistinėse? Beje, kiek tai kainuos?

Kai tapo aišku, kad mes sukūrėme kažką iš tikrųjų efektyvaus, farmacininkai užpuolė mus iš visų pusių. Iš pradžių jie pasiūlė Rasai parduoti receptą. Po to jie pabandė blokuoti preparato gamybą. Prostatito gydymas – didžiausia sritis pasaulio farmacijos rinkoje. Vaistai kainuoja milijonus dolerių. Mūsų atradimas gali visiškai pakeisti situaciją rinkoje. Juk niekas neišleis pinigų nenaudingiems vaistams kiekvieną mėnesį, jeigu galima vieną kartą suvartoti Prostalis kursą ir pamiršti problemą visam laikui

Vaistinių tinklai glaudžiai bendradarbiauja su farmacijos įmonėmis. Ir, žinoma, jie rūpinasi vaistų pardavimais. Todėl jie nenori, kad mes kalbėtumėme. Šiandien mūsų preparatas - vienintelis preparatas Lietuvoje, rekomenduojamas prostatito gydymui, kuris užkerta kelią tokioms komplikacijoms, kaip vėžys, insultas arba širdies priepuolis

Reporteris: Jeigu Prostalis neparduodamas vaistinėse, kaip gauti jį?

Mes nusprendėme, kad jeigu paprastos vaistinės net nenori girdėti apie mus, mes galime apsieiti be jų. Organizavome tiesioginį preparato Prostalis pardavimą. Be tokio tarpininko, kaip komercinės vaistinės. Aptarėme keletą variantų ir pasirinkome patį efektyviausią. Kad nesusidurti su apgavikais, visiems norintiems nupirkti Prostalis reikia palikti kontakto paraišką tiesiog mūsų svetainėje!

Gamintojas tiesiogiai gaus užsakymą, operatorius susisieks su jumis, suteiks detalią informaciją apie preparatą ir priėmimo laiką, paklaus adresą ir jums patogų pristatymo būdą. Apmokėjimas vyksta pristatymo paštu metu arba kurjeriu.

Bet kas nusiųntęs formą iki (imtinai), gaus Prostalis su nuolaida 50%! Tai mūsų ir instituto bendra kampanija, kurios tikslas – pritraukti žmonių dėmesį į šį preparatą. Tikimės, kad efektas iš lūpų į lūpas paveiks ir kiekvienas patenkintas žmogus rekomenduos šį preparatą savo draugams.

Akcija galios tik vieną savaitę po pardavimo pradžios datos (nuo iki (imtinai)!

Po šios datos (nuo ) kaina bus standartinė -80€. Todėl jeigu jūs skaitote šį straipsnį akcijos metu, paskubėkite ir užsisakykite prekę su nuolaida 50%!

AKTUALIZAVIMAS
Deja, įvairios piktadarių grupės organizavo plataus masto programą prieš mūsų akciją. Reiškia, mes turime nuo pabaigti Prostalis pardavimą neribotam laikui.
Šiandien yra paskutinė diena, kada jūs galite palikti užsakymą, garantuotai gausite Prostalis už kainą 137. Man labai gaila visų, kurie negalėjo užsisakyti mūsų preparato, tačiau tokios yra Lietuvos realijos...

Atidarykite nuolaidų dėžutę!

Jums liko 1 bandymas!
Bandyk iš naujo!


Komentarai: 14
  • Populiarūs
  • Paskutiniai
Vytautas Mackevičius

Aš turiu problemų su šlapinimusi, esu sunkvežimio vairuotojas. Pagalvojau, kad reikia eiti į ligoninę, labai blogai jaučiausi. Tam tikru momentu aš pradėjau lankytis tualete su 4-5 valandų intervalu. Aš net nenoriu skaičiuoti, kiek pinigų aš išleidau vaistinėse neefektyviems vaistams.

Dovilas Subelis

Turiu nuolatinius skausmus ir blogą potenciją. Norisi tikėtis, kad tai padės... O dar tokia nuolaida!

Raimonda Stašaitienė

Išgydžiau vyra …. tiesiog :) Jokio prostatito ir jo erekcija dabar yra dar stipresnė :)))

Emilijus Bukauskas

Skaičiau apie šį preparatą medicinos žurnale. Pasisakė kažkoks gerbiamas urologas...

Kristina Vrubliauskaitė

Prostalis iš tikrųjų padeda! Užsakiau vyrui, jį beveik ištiko prostatos vėžys. Mums pavyko įveikti ligą! Rekomenduoju!

Povilas Sabonis

Aš pabaigiau gydymą - man padėjo šis preparatas. Bet suvartosiu dar vieną kursą profilaktikai... Bijau, kad prostatitas sugrįš.

Petras Lakšys

Suspėjau! Rytoj jie turi pristatyti

Antanas Burokevičius

Naudojuosi preparatu 2 savaites - nebebėgioju į tualetą galų gale!!!

Ana Šimonaitė

Ligoninėse tikras chaosas ir netvarka. Mes ten seniai nesilankėme, nes iš to nėra naudos. Privačiose ligoninėse tiesiog vaginėja, tačiau pasirinkimo nėra. Aš esu labai dėkinga Rasai už tai, kad dabar mes galime nupirkti Prostalis su nuolaida.

Eglė Stumbrienė

Perskaičiau komentarus ir supratau, kad turiu užsakyti šį preparatą vyrui! Iš karto padarysiu užsakymą.

Marija Mikolaitė

Padariau užsakymą, nieko sudėtingo. Per 3 dienas aš gavau vaistą paštu. Labai ačiū!

Giedrius

Tai yra stebuklingas preparatas. Aš turėjau užleistą aištrų prostatitą ir problemas su potencija. Dar padidėjusį arterinį kraujospūdį ir kitas problemas. Bet dabar aš esu sveikas. Ir galų gale laimingas!

copyright Privacy policy User agreement
ООО «Бьюти ПРО»
129281 ГОРОД МОСКВА УЛИЦА ИЗУМРУДНАЯ ДОМ 13 КОРПУС 2 ЭТАЖ 1 ПОМ 1 КОМ 2 ОФ 4
ОГРН: 1197746307219 КПП: 771701001 ИНН: 9717082050

Политика конфиденциальности
Пользовательское соглашение