Přestát kouřit je snadné!

Bez touhypo cigaretě
Bez abstinenčních příznaků a syndromů
Bez knih a hypnózy
Bez léků a nikotinových náplastí
Objednejte teď se slevou
1698 849
Když jste vykouřil/a svouprvní cigaretu,
Byla jste jistýá že budete kouřit dál
celý život?
rozklikněte si fotografií
1.
Nikotin je návyková látka na kterou si zvykneš hned po první dávce. Pokud budeme mluvit o její škodlivem účinku na tělo, tak je škodllívější než heroin, protože způsobuje závislost hned po první cigaretě.
2.
Předtím, než jste to poprvé zapálila, byla jistota že: zvládnete s tím skončit kdykoli! Vlastně pak je to mnohem komplikovanější než se zdá.
3.
Můžete se za to stydět nebo za to sebe nenávidět, protože se nedá přestat kouřit bez pomocí. Informace o tom, jak je kouření nebezpečné a škodlivé už pro tebe není tak zastrašující.
Smrad cigaret tě všude pronásleduje,
ani žvýkačka nebo parfém tě nezachrání.
Ale i přesto nepřestáváš kouřit.
Proč tedydoopravdy chceš kouřit?
Když pořád kouříte tak se počet acetylcholinových receptorů v mozku prudce zvyšuje (receptory které poskytují uvolňování hormonů radosti), ale jejich citlivost klesá. Tyto receptory jsou normálně aktivovány speciální organickou sloučeninou, acetylcholinem, která je velmi podobná struktuře nikotinu. Se zvyšujícím se počtem receptorů přestávají stačit vlastní rezervy acetylcholinu. A aby se člověk cítil šťastný, musí pořád zvyšovat dávku nikotinu - takto se formuje fyziologická závislost na cigaretě.
Když se poprvé do těla dostane nikotin, ihned stanete závislí na této toxické a škodlivé látce. Touha po cigaretě ovládá váš mozek, mění vaše plány, chování a dokonce i styl komunikace.
Vzpomeňte si, kdy a v jakém případě máte
největší chuť na cigaretu?
Ihned po probuzení
V letadle
Když jste jediný kuřák v partě kamarádů
Po pití alkoholu
Odpovězte, prosím, jen na jednu otázku:
Opravdu se chcete osvobodit od závislosti na cigaretách a přestat plýtvat spoustou peněz. Začněte si užívat života, aniž byste se museli snažit vyrovnat se se stresem?
Pokud ano, NicoZero vám s tím pomůže.
Pouze za 4 týdny -
a už nikdy nebudeš mít touhu po cigaretě
1
První týden
Složení NicoZero zvyšuje citlivost receptorů acetylcholinu (těch, které jsou odpovědné za pocit potěšení).
2
Druhý týden
Začíná Vám chutnat jídlo, koukáte na svojí oblíbenou televizní show a pravidelně relaxujete. Hladina stresových hormonů pořád klesá. Nervózní napětí mizí a už nepotřebujete relaxaci s cigaretou.
3
Třetí týden
Mozek blokuje podráždění acetylcholinových receptorů při použití nikotinu - přestanete si užívat cigarety, ale stále můžete kouřit. V tomto okamžiku je tělo zcela znovu zvyklé na vyrobu hormonu štěstí přirozeným způsobem.
4
Čtvrtý týden
Všímáte si, jak si začínáte užívát toho, co se vám opravdu líbí a co je prospěšné pro organismus. Fyzická a psychologická potřeba kouřit - úplně zmizí!
Nicozero
Sprej, pro zbavení se závislosti na nikotinu
Extrakt z ovesných zrn
Posiluje nervový systém, krevní cévy a srdeční sval, má příznivý vliv na krévní buňky
třezalka tečkovaná
Způsobuje postupnou a odpor k tabákové vůni, čistí dýchací cesty od škodlivých látek.
Zázvor
Ředí krev, snižuje možnost vytváření krevních sraženin, čistí tělo od toxikých látek.
Hloch
Odstraňuje z těla látky vytvořené po rozpadu nikotinu, detoxikuje tělo, čistí plíce
Odborné mínění
Závislost na nikotinu je moderní nemoc. Je opravdu těžké se toho zbavit, často i pro mě, jako lékaře, to bylo příliš složité.
Nyní, když NicoZero je na trhu, není pochyb o tom, že každý navždy může přestat kouřit, bez ohledu na to, jak dlouho člověk kouřil. Lék NicoZero je založen na úplně inovativním principu. Přípravek působí na receptory zodpovědné za touhu po cigaretě. Nejprve je mozek oklamán. Bere to jako že se mu podáva nikotin, protože NicoZero uspokojuje skutečné potřeby těla vyplývající z kouření. Postupně mizí zvyk a chuť na cigaretu. Po léčbě s NicoZero se vyvine silný odpor k cigaretám a vy lehce a hlavně navždy se zbavujete závislosti na nikotinu.
Recenze o NicoZero
Štěpán
39 let
Kouřil jsem cigarety od 14 let. Teď je mi 39 a teprve před rokem jsem byl schopen se zbavit závislosti na nikotinu pomocí NicoZero. Kouřil jsem 24 let a nemohl jsem si představit, jak je nádherný život bez tohoto odporného zápachu tabáku, zežlutých zubů, kašle a zlých pohledů nekuřáků. Snažil jsem se několikrát přestat kouřit. Díky NicoZero, pouhá myšlenka na cigaretu mě znechucuje.
Anna
42 let
Snažila jsem se přestat kouřit různými způsoby: vyzkoušela jsem hodně různých způsobů. A každý pokus se končili stejným způsobem: za měsíc jsem se vrácelá ke kouření. Cigareta byla moje kamarádka která mě vždy podporovala, rozumělá mi a bavila mě. Teď chápu, jak jsem byla hloupá, protože jsem sama sebe pořád klamala, prostě jsem nemohla přestat kouřit, a veškeré metody, které jsem zkoušela, byly jen reklamné a neučinné. Píšu tady recenzi o NicoZero, protože to pomohlo. Přestala jsem kouřit navždy. Díky tomuto úžasnému léku nekouřím již 8 měsíců. Už ale vím jistě, že se k této závislosti nikdy nevrátím.
Dan
33 let
Ze všech způsobů, jak se rozloučit s cigaretou, je NicoZero pravděpodobně jediný účinný. Byl jsem o tom přesvědčen ze své vlastní zkušenosti. Trvalo mi tři týdny, než jsem zakouřil svou poslední cigaretu v mém životě a rozhodl se už nikdy ke kouření nevracet. Díky výrobcům za tento přípravek!
Dejte si pozor na padělky!
Vzhledem k velké popularitě NicoZero začaly se objevovat různé padělky. Originální produkt NicoZero se dá zakoupit pouze na tomto webu.
Často kladené dotazy
Dobrý den. Zeptám se, jestli nepřiberu když najednou nebudu kouřit s NicoZero?
Ne. Lidí tlustnou při odvykání od nikotinu proto, že se snažejí uklidnit nervový systém, potlačením touhy po nikotinu jídlem. Když budete používat NicoZero, to se nestane, protože tato metoda zpočátku zklidňuje nervový systém a teprve potom navždy v klidu přestanete kouřit.
Snažil jsem přestat kouřit mnohokrát různými způsoby, ale vždy jsem se vrácel k cigaretám. Jak se NicoZero liší od jiných způsobů, a proč s tím přípravkem definitivně přestanete kouřit?
NicoZero obsahuje látky, které proníkají do cév a postupně zbavují tělo nikotinu. Probíhá detoxikační proces: orgány těla začínají zlepšovát svůj výkon. Během detoxikačního období tělo produkuje energie pro obnovu funkce orgánů a nikoliv k získání nové dávky nikotinu. Budete se cítit lépe a myšlenka na cigaretu zmizí.
Budu si cítit špatně, když kouřím při užívání NicoZero?
Ne. Na rozdíl od jiných léků NicoZero neobsahuje toxické látky, které mohou způsobit negativní reakci těla.
Máte otázky?
Můžete kontaktovát náš callcentrum, naše odbornícu zavolají vám nazpět a poradí.
Zeptát se