KONEC! Už nikdy více:

Hotrifen
  • Bolest
  • Ztuhlost kloubů
  • Problémy s pohybem
Po 1. dni pocítíte úlevu a vaše zdatnost se vylepší o 100 % už během 28 dnů.

ZÁRUKA, jakou vám žádný jiný způsob neposkytne.

autor

Dobrý den, jmenuji se Lukáš Klein. Jsem profesor biochemie v důchodu a k tomu nadšený zahradník. Budu vám vyprávět, jak jsem vynalezl geniální Bioregenerační kloubní kúru. Už po 1. dni jejího používání pocítíte úlevu a během 28 dnů zcela zregenerujete klouby. Budou pružné jako nikdy. Každý pohyb bude snadný a příjemný: ať už půjde o obyčejné uchopení hrnku s čajem, o pletí řádku na kolenou nebo o výstup na horské štíty.

Díky mé Bioregenerační kloubní kúře:

  • Definitivně se zbavíte bolesti kloubů – už po 1. dni
  • Jednou provždy zlikvidujete ztuhlost kloubů – už během 28 dnů
  • Radikálně se zbavíte absence pohyblivosti – 100% ji obnovíte
  • Konečně ukončíte problém s degenerací kloubů – účinnost 99,3 %
  • Zcela utlumíte záněty – 100% správná kondice kloubů

Máte 100% záruku, že je to přírodní

  • Výtažky z bylinek známých pro blahodárné působení na klouby a kosterní soustavu.
  • Složka, které jsem autorem a která extrémně urychluje bioregeneraci kloubů.
  • Působení uvolňuje vaše klouby a svaly, aby se maximálně urychlil proces regenerace.
  • Důkladně prozkoumaná a otestovaná formule (více než 1500 testujících).
  • Praktická formule k používání doma i venku.

Složky této formule jsem nehledal v chemických látkách a zkumavkách. Pocházejí z mé vlastní bylinkové zahrádky. Jediné, co jsem přidal, je jistá složka, ale to vám zatím neprozradím.

Moje bylinková zahrádka se podílela na vzniku Bioregenerační kloubní kúry.

Účinnost působení Bioregenerační kloubní kúry už poznalo 347 tisíc lidí. Jedním z prvních byl můj soused Vilda. I vy s používáním mé formule dosáhnete takových výsledků jako on.

ZACHRÁNIL MĚ PŘED OBŘÍM UTRPENÍM

Hotrifen

I přes artritidu jsem se nedokázal vzdát oblíbených aktivit. Jednou z nich byla péče o zahradu. Odjakživa jsem se rád „hrabal” v hlíně. Uměl jsem to s květinami, protože i naše hrnkové květiny rostly jako šílené.

Jednoho dne jsem to se svou zahradnickou vášní rozhodně přehnal. Bolest byla tak hrozná, že jsem ležel na zemi a prosil o pomoc.

Řeknu jenom jedno – Lukáš mě tehdy zachránil. A teď každý den používám jeho geniální formuli. Úplně jsem zapomněl, co to je bolest kloubů. Dokonce můj lékař říká, že změny způsobené artritidou, které jsem měl na kolenou a kyčlích, úplně zmizely. No a můžu zase řádit na zahradě, jak chci, protože mě nic nebolí!

Vilém Mastný, 68 let

BOLEST, ZTUHLOST, OMEZENÝ POHYB?
- s tím se nemůžete smířit

Bolest je reakce organismu na zánět buněk a zkázu způsobenou jinými faktory. Podrobněji: Vaše buňky jsou vystaveny náhlému stresu. Je to jako byste viděli přímo na vás rozjetý velký náklaďák a nemohli uskočit stranou. Co by se pak stalo? Pocítili byste strašné vyděšení, ztuhlost a prakticky byste byli paralyzovaní strachem. Právě to se vašich kloubů týká každý den. Jsou vystaveny gigantickému stresu, který způsobuje potíže.

Proto musíte nejdříve zklidnit klouby buněčně. Napětí, kterému jsou vystaveny, musí být naprosto odstraněno. Ovšem ne každý přípravek to dokáže. Moje formule je z tohoto hlediska výjimečná a jediná, která jednou provždy likviduje stres ve vašich kloubech, a tím je regeneruje a odstraňuje bolest.

Nadále přemýšlíte, jestli je tato kúra právě pro vás? Přečtěte si Vildův příběh. Když mu to pomohlo, určitě to pomůže i vám.

Vyl bolestí jako zvíře

Moje Bioregenerační kloubní kůra vznikla náhle a v podmínkách, které se pro to jeví jen jako málo vhodné – v obyčejné zahrádkářské kolonii.

Jeden slunečný den v červnu jsem byl na své zahrádce. Jako obvykle jsem se ochomýtal kolem řádků, protože počátek léta je časem intenzivní práce na zahradě. Náhle k mým uším dolehl příšerný řev. Jakoby někomu trhali nohu nebo mu vytrhávali zub bez znecitlivění. Zvuk přicházel ze sousední zahrádky. Moc jsem nepřemýšlel a vyrazil tím směrem. Uviděl jsem mého souseda Vildu, který ležel uprostřed jahod a vyl jako raněné zvíře.

Jeho tělo bylo celé v krvi!

Přiběhl jsem k němu a zeptal se ho, co se stalo. Zdálo se mi, že je celý v krvi. Napadlo mě, že na něj možná někdo zaútočil a bodl ho nožem.
– Bóóóóólí! – vyrazil ze sebe. – Ježiši, pomoc!
– Vildo, Vildo, uklidni se. Řekni mi, kde jsi zraněný? Kdo to udělal? – křičel jsem. A teprve tehdy jsem uviděl, že to není žádná krev, ale rozmačkané jahody. Neměnilo to nic na skutečnosti, že ten muž nepředstavitelně trpěl.
– To klouby, moje kolena a kyčle – plakal.

„Chci umřít!”

Volal drásavě soused. „Pohotovost. Musím okamžitě přivolat pohotovost.” To byly moje myšlenky. Ale... můj telefon se před hodinou vybil, takže byl k ničemu.

- Vildo, kde je tvůj mobil? – snažil jsem se to zjistit, ale on jen vyl a prosil jednou o pomoc, jednou o smrt.

Musel jsem si poradit sám. Odtrhl jsem se od souseda ležícího mezi rozdrcenými jahodami a běžel jsem zpět na svou zahrádku. Dal jsem vařit vodu a mezitím jsem začal sbírat listy a semena bylin, o kterých jsem věděl, že dokonale tlumí bolest a regenerují klouby.

Kdyby se na to někdo nezúčastněný díval, určitě by si myslel, že jsem šílenec. Za plotem člověk křičí bolestí a já si dělám bylinkový čaj. Ale nic takového. Moje jednání bylo dobře promyšlené. Všechny natrhané rostliny jsme hodil do hmoždíře. Zalil jsem je vroucí vodou a rozetřel na kašičku. Přidal jsem trochu oleje, aby celek lépe přilnul ke kůži.

S tím vším jsem běžel zpátky k sousedovi. Nanesl jsem na jeho bolavé klouby takový teplý, zelený obklad. Uplynula možná minuta nebo dvě, když Vilda konečně přestal ječet. Viděl jsem, jak se na jeho tváři objevuje úleva.

Nechtěli uvěřit, že bolest zastavily bylinky

Po chvíli se soused posadil a s lítostí se podíval na své zničené keříky. Začal sbírat ovoce, které se nerozmačkalo. Ovšem uznal, že to nemá smysl, a mávl nad tím rukou.

– Děkuji ti, Lukáši. Nevím, co jsi udělal a jak, ale bolest zmizela jako mávnutím proutku – poděkoval mi s velkou úlevou.

Zkoušel se zvednout, ale já jsem mu to zakázal. Dozvěděl jsem se, kde má telefon, a zavolal sanitku. Přestože se Vilda už cítil dobře, bylo lepší neriskovat.

Když k nám přijela ambulance a záchranáři se začali věnovat sousedovi, nechtěli věřit ani příšerné bolesti, ani expresnímu působení bylinkového obkladu, který jsem připravil. Přistupovali k nám jako ke dvěma staříkům, kteří pro zábavu volají na pohotovost. Ovšem nakonec odvezli Vildu do nemocnice, když jsem jim řekl, že jsem profesor biochemie a že si z podobných věcí nedělám legraci.

Jeho klouby byly jako zpráchnivělé dřevo

Když mému sousedu zrentgenovali klouby, lékař se popadal za hlavu. Změny na nich byly tak velké, že se specialista divil, že je Vilda vůbec schopný sám chodit.

Ovšem lékaře nepřekvapilo jen to. Řekl, že můj bylinkový obklad se možná zdál být záchranářům směšný, ale ve skutečnosti jde o geniální prostředek tlumení bolesti.

Tehdy jsem se rozhodl, že bych měl oprášit svůj plášť a vrátit se do laboratoře. Měl jsem plán: dotáhnout formuli. Aby každý potřebný, jako vy, mohl nejen expresně zlikvidovat bolest, ale aby také pocítil bleskovou bioregeneraci kloubů. Ve výsledku budete moci zapomenout na ztuhlost, problémy s pohybem a na veškeré utrpení, které vám způsobují klouby, když správně nepracují.

Síla rostlin opraví vaše klouby jednou provždy

Když rostliny mají sílu, proč polykat všechny ty prášky proti bolesti? Nebo proč se mazat nějakými smradlavými krémy a gely, které jsou k ničemu, jen vám mohou podráždit pokožku?

Chtěl jsem s tím skoncovat a vyrobit zcela přírodní kúru na klouby. Konec konců, co vám tu budu povídat. Sám se potýkám s různými potížemi. Je mi 66 let. Trpím vysokým tlakem, mám problémy s ledvinami a příliš vysokou hladinu cukru, u níž mi hrozí cukrovka 2. typu. Užívám léky po hrstech, jako bych polykal bonbony. Bohužel, v tomto věku neexistuje imunita proti zdravotním problémům. Proto nechci brát ještě i tabletky na klouby.

Moje klouby měly 100 let!

Hotrifen

Protože jsem celý život pracovala v obchodě, tedy vestoje za pultem nebo při vybalování zboží, měla jsem zničené klouby. Když jsem šla do důchodu, tak jsem se těšila, že si konečně odpočinu, budu se věnovat vnoučatům, něco doma udělám.

A sotva o rok později mě to připoutalo k posteli. Doma jsem se musela pohybovat o holi. Ven jsem chodila jen na balkón. Lidi, bylo mi teprve 61 let a moje klouby byly ve stavu, jako by jim bylo 100. Co to je za život.

Specialisté jen bezradně lomili rukama. Předepisovali rehabilitace a léky. Spoustu léků. Brala jsem toho tolik, ale bolest a ztuhlost kloubů se nehly. Trápila jsem se.

Dobře, že můj syn našel tu Bioregenerační kloubní kúru od pana profesora. Moudrý vědec, protože využil rostliny a to takové obyčejné ze zahrádky. No a nemusím nic polykat. Ale řeknu vám, že jsem už po 1. dni přestala cítit bolet. Po 5 dnech jsem začala normálně chodit na procházky na dvorek. A teď, po 28 dnech – byla jsem s vnoučaty na kole!

Regina Vlásková, 61 let

To je absurdní!

Cpát se ještě více pilulkami. Proto jsem se rozhodl vyvinout mou Bioregenerační kloubní kúru. Chtěl jsem jí dát praktickou podobu, kterou bude moci každý využívat v domácích podmínkách. Navíc by neměla ničit žaludek a trávit játra. Za to by měla pronikat přímo ke zdroji problému – zánětu a zničeným kloubům.

Už jsem věděl, jaké rostlinné látky by se měly v kúře ocitnout. Zbývalo mi jen přidat zahřívací složku. Proč? Určitě jste už někdy viděli vařící vodu. Zdálo se vám přitom, že jí je více. Je tomu tak proto, že se částice vody vlivem teploty rozšiřují. V tento okamžik se s nimi vše spojuje snadněji. Sami konec konců víte, že sůl nebo cukr se v ohřáté vodě rozpouštějí rychle a snadno. Tehdy se s ní spojují a vy pak cítíte sladkou nebo slanou chuť, i když je to pořád voda.

Hotrifen

Člověk se ze 70 % skládá z vody. Ohřáté částice vody se rozšiřují, a díky tomu do nich pronikají rostlinné látky. Tak se tyto extrakty dostávají do kloubů, kdy otevírají buněčné struktury a regenerují zničené chrupavky a synoviální tekutinu. Je to taková dálnice, která vede přímo k bolavým místům a radikálně likviduje stres spojený s bolestí.

Hotrifen

Tato jedna složka proměňuje domácí bylinkový obklad v moderní přípravek zabraňující bolesti kloubů!

Právě proto jsem vyvinul termální biostimulant, který zahřívá pokožku. Díky tomu proniká do částic vody a proudí tak přímo do kloubní tkáně. Právě díky tomu už po 1. minutě pociťujete úlevu a po 1. dni se definitivně rozloučíte s bolestí.

Termální biostimulant je tajná složka, která z obyčejného rostlinného obkladu tvoří opravdovou raketu, která proniká hluboko do tkání a jednoduše definitivně likviduje bolest. Na zahrádce jsem přidal vroucí vodu, ale to bylo jen prozatímní řešení. Pokud jsem chtěl pomáhat všem, kdo mají problém s klouby a potřebují bleskovou pomoc, musel jsem svou Bioregenerační kloubní kúru pozvednout o úroveň výš.

Utlumení bolesti zabere 1 minutu

Bioregenerační kloubní kouře jsem dal formu masti, kterou jsem pojmenoval Hotrifen. Tato formule má podobné vlastnosti jako operace. Překvapuje vás toto srovnání?

Podívejte se: když jdete na operaci, nikdo do váš neřeže jen tak od oka, ale přesně tam, kde je nezbytný zásah chirurga.

Podobně funguje výhradně mnou vytvořená mast. Radikálně likviduje bolest na místě, kde je to nezbytné. A to proto, že ji vmasírujte do bodu zasaženého zánětem nebo jinými změnami, které způsobují nepohodlí.

Ovšem na rozdíl od operace se vyhnete hojení, rekonvalescenci, rehabilitaci a veškerým jiným nepříjemnostem. Nemusíte navštěvovat nemocnici, nemusíte v ní strávit třeba ani jednu minutu.

- Tabletky

Rychlost působení masti Hotrifen ve srovnání s tabletkami proti bolesti

Navíc pro rozmazání masti Hotrifen, kterou jsem vymyslel, musíte provést jemnou masáž. V případě mé masti to je nesmírně důležité, protože pak začíná působit ještě rychleji. A můžete pocítit naprosté uvolnění a zmizení bolesti už po 1 minutě! ANO!

Účinnost působení masti Hotrifen ve srovnání s jinými oblíbenými prostředky na klouby

NA JAKÉ POTÍŽE PŮSOBÍ
Bioregenerační kloubní kúra HOTRIFEN

  • Revmatické a artritické bolesti
  • Záněty kloubů
  • Degenerativní změny
  • Degenerace chrupavky a synoviální tekutiny
  • Klouby poškozené v důsledku zhmoždění
  • Ztuhlost kloubů
  • Pohybová omezení
  • Svaly unavené po velké tělesné namáze
Hotrifen

Víte, že...

Klouby jsou mimořádná „hydraulická” konstrukce, která nám umožňuje jakýkoliv pohyb? Působí na ně velké síly, tedy přetížení: vaše hmotnost, zdolávané vzdálenosti, zvedaná břemena, chůze (především chůze ze schodů nebo z kopce). Proto podléhají „opotřebení” a velice často je postihují různé nemoci. A bez kloubů nehnete ani prstem.

Starejte se o své klouby, aby vám sloužily do konce života!

Nemusíte trpět ani o okamžik déle!

Bolest kloubů ztěžuje život. Náhle se pro vás i ty nejobyčejnější úkony stávají problémem. Kdysi jste bez problému běhali, skákali, jezdili na kole. A teď dokonce ani nemůžete vstát z postele, protože kolena jsou tuhá.

  • A chcete se nadále smiřovat s tím, co omezuje váš život?
  • Chcete polykat tablety, které po 2 hodinách přestávají působit, a navíc ničí váš žaludek a játra?
  • Chcete si vtírat krémy a gely, které se dokonce vůbec nestarají o vaší pokožku, smrdí a stojí majlant?

NE! Přestaňte si ubližovat.

Sami se podívejte, co vám přináší Hotrifen:

  • Rychlé působení (dokonce během 1. minuty)
  • Lokální působení
  • Radikální a naprostá likvidace bolesti
  • Přírodní receptura
  • Utlumení zánětu
  • Účinnost potvrzena výzkumy

Sami se podívejte, co vám přináší Hotrifen:

check

Rychlé působení (dokonce během 1. minuty)

check

Lokální působení

check

Radikální a naprostá likvidace bolesti

check

Přírodní receptura

check

Utlumení zánětu

check

Účinnost potvrzena výzkumy

Zdokumentované působení

Samozřejmě, nejdůležitější je vaše bezpečí. Proto byla moje Bioregenerační kloubní kúra Hotrifen podrobena celé řadě testů. Provedl ji švýcarský institut Swiss Clinic „OrthoSpiners”. Přihlásilo se více než 1500 dobrovolníků (ve věku 40-85 let), kteří po 28 dnů užívali mou mast. Výsledky byly velice pozitivní.

Jen se podívejte, co nevyvratitelně ukázaly výzkumy:

  • Odstranění bolesti po 1. dnu – 97,1 % testovaných
  • Likvidace degenerací po 28 dnech – 96,9 % testovaných
  • Obnova volného pobybu – 99,2 % testovaných
  • Poražení ztuhlosti kloubů – 97,8 % testovaných
  • Utlumení zánětů – 95,8 % testovaných

Kromě toho švýcarští vědci během výzkumu zaznamenali, že má mast Hotrifen vysoké vlastnosti uvolňující svaly, což dále nahrává regeneraci kloubů. Jednoduše zklidnění svalů mrzačících klouby ovlivňuje celkový pokles stresu v těle, a tím jsou usnadněny regenerační procesy.

Byla jsem na prahu bankrotu

Hotrifen

Za přípravky proti bolesti jsem utratila celé jmění Dokonce jsme si koupila speciální matraci za několik tisíc korun. Přesto, když jsem ráno vstala, tak jsem nemohla narovnat kolena ani prsty na ruce. Šla jsem dokonce párkrát na akupunkturu, která měla údajně dělat zázraky, ale zázrakem byla cena. A všechno to prostě bylo na prd. A tady, pár korun denně, a moje klouby pracují jako dobře namazaný stroj. Teď jezdím každý den do práce na kole 10 km v jednom směru!

Dodám, že už po 1. použití masti Hotrifen to bylo lepší. Teď se cítím, jako by mi ubylo 30 let. Jsem výkonná, nic mě nebolí, neloupe, není slyšet praskání v kloubech. Byla jsem letos na cyklotúře. Každý den 100 km. Bála jsem se, že to nezvládnu. Ale příjemně jsem se překvapila! Bylo to úžasné. A jen si představte, že je to zásluha masti Hotrifen. Mohu říci, že se teprve rozjíždím a to nejen v jízdě na kole.

No, ale nejdůležitější pro mě je, protože moc nevydělávám, že ta mast moc nestojí. V klidu si ji mohu dovolit. Takže je to 2v1, protože dokonale působí a neluxuje mou peněženku.

Karla Bauerová, 52 let

Velké farmaceutické koncerny chtějí jen vaše peníze

Velké farmaceutické koncerny se předbíhají v čím dál novějších lécích na různé potíže, včetně kloubů. Ovšem jejich účelem není skutečná pomoc, ale vydělávání peněz. Vždyť to jsou obří firmy, ve kterých pracují tisíce lidí, kterým se musí platit.

Zatímco já už jsem starší pán. Mám celkem slušný důchod, a přece si peníze do hrobu nevezmu. Proto pro mě není Bioregenerační kloubní kúra Hotrifen prostředek na vydělávání peněz. Vyplynula z autentické chuti pomoci.

Levná jako rohlíky

Všichni víme, že to v současnosti není lehké. Počítá se každá koruna. Při tvorbě mé kúry Hotrifen jsem tedy vycházel ze 3 předpokladů:

Nízká cena – nemůže vyčerpat žádnou peněženku a má být dostupná bez ohledu na příjmy.

Praktická forma – Hotrifen je mast v praktickém obalu. Můžete ji mít vždy u sebe. Používat ji doma, na zahrádce, na procházce nebo dokonce v kostele.

Snadná dostupnost – nemusíte chodit k specialistovi pro recept. Mast Hotrifen nemusíte hledat po lékárnách. Dorazí přímo k vašim dveřím!

OSVOBOĎTE SE OD BOLESTI JEDNOU PROVŽDY!

Poslední, co bych vám rád napsal, je že NESMÍTE dále trpět, bojovat s bolestí, nepohyblivostí, ztuhlostí kloubů. Proč si chcete ničit život a stávat se přítěží? Chcete, aby se váš život změnil ve vegetativní stav?

Objednání masti Hotrifen vám zabere pouhé 2 minuty. Tyto 2 minuty se rovnají rozhodnutí, které vás může osvobodit od bolesti kloubů a dát vám úžasný život. Ale všechno je ve vašich rukou.

Přišel čas na vaše rozhodnutí. Máte 2 východiska:

Hotrifen

NE! Snad to s tou bolestí nějak zvládnu. Při nejhorším strávím zbytek života v posteli.

Hotrifen

ANO! Chci si užívat života a čerpat z něho plnými doušky. Nechci, aby mě omezovala bolest kloubů. Chci mít Hotrifen!

Rozhodněte se správně a zachraňte své klouby.

Zasloužíte si být zdatní a žít bez bolesti. Proto do můžete využít výjimečnou, nevratnou půjčku na Bioregenerační kloubní kúru Hotrifen. Cena se pro vás sníží o 500 Kč.

Mějte se!
Profesor Lukáš Klein

Podat objednávku

Objednáváte Hotrifen

Cena: 1999 1499

Hotrifen

SSL Vaše údaje jsou 100% v bezpečí

* - povinné pole

disclaimer:

Produkty (přípravky) na této stránce nejsou prevencí nemocí ani je neléčí. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na kteroukoliv ze složek daného produktu (přípravku). Složení, způsob užívání, vlastnosti, bezpečnostní pokyny, způsob skladování a minimální trvanlivost se nacházejí na obalu každého výrobku (přípravku). Nezaručujeme dosažení stejných výsledků u každého uživatele našich produktů, popsané působení jednotlivých produktů je individuální pro každého člověka a může přinášet různé výsledky v závislosti na individuálních dispozicích každého organismu.

výzkumy:

  1. Arnica Montana Flower Extract
    • Clinical Trials, Potential Mechanisms, and Adverse Effects of Arnica as an Adjunct Medication for Pain Management - PMC
    • Arnica montana L. – a plant of healing: review - Kriplani - 2017 - Journal of Pharmacy and Pharmacology - Wiley Online Library
  2. Zingiber Officinale Root Extract
    • Topical Ginger Treatment With a Compress or Patch for Osteoarthritis Symptoms - PMC
    • Effects of Ginger (Zingiber officinale) on Skin Conditions: A Non Quantitative Review Article
  3. Camphor
    • Camphor induces cold and warm sensations with increases in skin and muscle blood flow in human
    • Camphor - an overview | ScienceDirect Topics
  4. Panthenol
    • Skin moisturizing effects of panthenol-based formulations
    • Topical use of dexpanthenol in skin disorders
  5. Capsicum Frutescens Fruit Extract
    • Topical capsaicin for pain management: therapeutic potential and mechanisms of action of the new high-concentration capsaicin 8%
  6. Cinnamomum Cassia Bark Extract
    • Cinnamon: A Multifaceted Medicinal Plant - PMC
  7. Paullinia Cupana Fruit Extract
    • Paullinia cupana: a multipurpose plant – a review - ScienceDirect