SZERKESZTŐSÉGI JELENTÉS:

Csődbe mennek a hallókészülék-gyártók! Az edinburghi tudósok forradalmi felfedezése - forradalom a hallássérülések elleni küzdelemben!

A cikk írásának dátuma:

Zdjęcie 1

Brit tudósok egy csoportja "háborút" indított a hallókészülékek gyártóival. Már több mint 250 ezer európai lemondott a halláskárosodás kezelésének drága és hatástalan módszereiről, csak ezt a formulát alkalmazva. A laboratóriumi vizsgálatok azt mutatják, hogy a kezelést követő 4-6 héten belül a hallás helyreállhat a teljes hangtartományban – a suttogástól a magas hangokig.

Az általunk felfedezett orvosbiológiai módszernek köszönhetően újra képes lesz tisztán hallani az emberi beszédet, a rádió és a televízió hangját, és a beszélgetőpartner minden szavát. Tökéletesen meg fogja érteni azokat, akik halkan és érthetetlenül beszélnek. Mindent és mindenkit hallani fog maga körül, még távolról is. Ezzel az orvosbiológiai módszerrel automatikusan elkezd tisztán és könnyedén hallani és a nem kívánt háttérzajok örökre eltűnnek...

- mondja Cseh Dávid , brit (magyar származású) fül-orr-gégész, aki nap mint nap tanít Európa egyik legrangosabb, hivatásos zenészek hallását oktató egyetemén, az edinburghi Clarke Akadémián.

Zdjęcie doktor

Cseh Dávid, aki kifejlesztett egy formulát, amely visszaállíthatja a jó hallást.

A professzor nem számított arra, hogy a felfedezése nagy áttörés lesz...

Az orvosi folyóiratok "úttörő eredményeként" üdvözölték a hallásjavító új kezelést a fül-orr-gégészet területén. Már majdnem 250 000 a teljes süketség kockázatának kitett emberek visszanyerték természetes halló képességüket és megszabadultak hallókészüléktől, a tudós pedig tiszteletbeli doktori címet kapott a progresszív süketség leküzdésében elért innovatív és természetes módszerek terén elért eredményeiért. Egyedülálló módszerének köszönhetően a hallásproblémák miatt társadalmi kirekesztésre ítélt embereknek is lehetőségük nyílik hallás teljesítményük akár 100%-os visszanyerésére is, drága hallókészülék, halláserősítő, fülgyertya vagy rendkívül költséges és invazív beültetési eljárások nélkül.

"Az új kezelés mindössze 30 nap alatt helyreállította a hallást, még azoknál is, akiket a teljes süketség veszélye fenyegetett. Hogyan lehetséges ez?"

Cseh Dávid Prof.úgy döntött, hogy megmenti apját a progresszív süketségtől – és ez volt a forradalom kezdete a fül-orr-gégészet területén. A tudós kifejlesztett egy természetes, biztonságos és egyszerű formulát, amely helyreállíthatja a hallást. A fül-orr-gégész szakemberei nem hagynak kétséget – ez az új, természetes kezelés tönkreteszi a hallókészülékek piacát.

Az orvosbiológiai makromolekuláris formula áttörést jelent a jó hallásért folytatott küzdelemben

A professzor kezelése helyreállítja a hallósejteket, visszaállítja a természetes hallásképességet. A kizárólag természetes összetevők kombinációja, amelyek nanocelluláris szinten hatnak, erős regeneráló tulajdonságokat mutat. Ennek a módszernek a rendszeres használata rövid időn belül helyreállíthatja a hallást, még a súlyos halláskárosodásban szenvedők számára is. Nemtől, életkortól és a halláskárosodással kapcsolatos tünetek okaitól függetlenül.

Hogyan találták ki a módszert a hallás helyreállítására? Erre a kérdésre a képlet feltalálója, Cseh Dávid Prof. válaszol.

Európában minden harmadik 36 és 95 év közötti embernek hallás problémája van. Ezek az emberek gyakran nincsenek tudatában ennek. Közülük 10-ből 2 gyakorlatilag teljesen süket, de ezt eltitkolják. Sajnos ez édesapámat is érintette.

Apám nem akarta viselni a készüléket. Nem is akartam, hogy használja, mivel sok olyan esetet ismertem, amikor fülgyulladáshoz vezetett, ami csak rontotta a halláskárosodást. Apám évekig küzdött a progresszív süketséggel - küszködött a dobhártyájába adott injekciókkal, fülpálcikákkal vagy valami díszes gyertyával " tisztította" magát. Egy ponton a süketsége annyira előrehaladott lett, hogy nem volt más választásunk. Apámnak el kellett kezdenie hordani a hallókészüléket. Különben nem tudna kapcsolatba lépni a világgal. Sajnos a hallása minden hónapban romlott, és ahelyett, hogy megmentette volna a hallását, egyszerűen tönkretette. Progresszív süketségének következtében úgy érezte, hogy kirekesztették a társasági életből, szó szerint félt kimenni a házból, hogy bevásároljon a boltban, vagy megigyon egy sört a szomszéddal. És ez inspirált ennek a nagyszerű tudományos felfedezésre, amely valódi áttörésnek bizonyult a süketség elleni globális szintű küzdelemben.

A professzor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy egy olyan szuperhatékony hallás-helyreállítási módszert hozzon létre, amely egyúttal könnyen is használható. Egy év fejlett laboratóriumi kutatás után kifejlesztett egy természetes, biztonságos és egyszerű hallás-helyreállító formulát, amely nemcsak az inaktív sejtek mobilitását állítja helyre, hanem teljesen visszafordítja a hallásvesztés folyamatát is. Neki köszönhetően európaiak ezrei hallanak hangosan és tisztán, munkájának eredménye minden várakozást felülmúlt.

Ennek a képletnek köszönhetően a professzor édesapja mindössze 4 hét alatt visszanyerte fiatalkori hallását, önbizalmát és rengeteg energiát az élethez. Emellett csökkent a fülzúgása, megnőttek a fontos hangok és az emberi beszéd és újra hall, mint 25-30 éves korában. A Cseh Dávid Prof.módszere kétségtelenül nagyon komoly versenytársa azoknak a nagyvállalatoknak, amelyek olyan hallókészülékeket gyártanak, melyek jobban elférnek... a szekrényben, mint a fülben.

Zdjęcie aparatu słuchowego

A hallókészülék - kidobott pénz! Melyek azok az érvek, amelyek megerősítik ennek a tézisnek az érvényességét?

A fenti szavakat több ezer fogyasztók megerősítik, akik elégedettek Cseh Dávid professzor természetes hallójárat-regenerációs termékével, akik már átestek a kezelésen és élvezik a tiszta és megbízható hallást. Úgy döntöttünk, hogy közelebbről is megvizsgáljuk a hallás regeneráció jelenleg ismert módszereit. Szakértők véleményét kértük. Íme a megállapítások:

A professzionális hallókészülékek sok pénzbe kerülnek, az olcsó készülékek pedig növelik a halláskárosodást

A hallókészülékek árai ijesztő mértéket öltenek, mégsem hozzák meg a várt eredményt. A hallás minősége egyáltalán nem javul, éppen ellenkezőleg - az ezeket használók panaszkodnak a hallás elégtelen javulására és a használatuk kellemetlenségére. Másrészt az olcsó hallókészülékek hozzájárulhatnak a hallásvesztés növekedéséhez, mivel nem védik megfelelően a hallósejteket a túl erős környezeti hangoktól.

Csikorognak és recsegnek

A hallókészülékek a fül számára kellemetlen zajokat, például csikorgó és pukkanó hangokat bocsáthatnak ki, ami hozzájárulhat a halláskárosodás súlyosbodásához. Akkor jelennek meg, ha a fülcimpa rossz alakú. A nyikorgás és a reccsenés általában evés, beszélgetés közben jelentkezik, sőt néha különösebb ok nélkül.

Kizárják a társasági életből, a megfelelő hallókészülék kiválasztása gyakorlatilag lehetetlen

A hallókészüléket viselők például szégyellik, hogy ezeket a készülékeket a munkahelyen használják. A rosszul profilozott készülékek, amelyek általában nagyon rossz minőségű anyagokból készülnek, gyakran kiesnek a fülből. A hallókészülékek a társadalmi életből is kizárják használóikat. Ezek az emberek általában visszariadnak attól, hogy ugyanazt a szót többször is meg kelljen kérdezni, ezért elszigetelődnek a környezettől, és csak akkor hagyják el otthonukat, ha szükséges.

Csak fülben hordva növelik a hangerőt.

A hallókészülék viselése nem javítja tartósan a hallását. Csak akkor hall jobban, ha a készülék a fülében van. Eltávolítása után a halláskárosodás visszatér. Mit jelent? Nem használhat hallókészüléket például fürdés, alvás vagy medencézés közben.

Egyéb elérhető módszerek, mint például: halláserősítők, pálcikák és gyertyák, nem hozzák meg a várt eredményt, sőt az egészséget is veszélyeztetik

A fülgyertya égetése veszélyes eljárás, amely égési sérülések, sőt a dobhártya károsodásának kockázatával jár. A gyertyaégetés után előforduló leggyakoribb szövődmények a hallójárat elzáródása vagy az átmeneti hallásvesztés. Nem szabad továbbá pálcikákat használni, mert azok mélyebbre nyomják a fülzsírt a hallójáratba és ennek eredményeként bekövetkezhet annak teljes elzáródása. A halláserősítők viszont gondoskodnak arról, hogy a fül egységes, hangos hangerőt érjen el. Ez azt jelenti, hogy minden hang, beleértve a zajt is, felerősödik.

Cseh Dávid Prof. - egy igazi forradalom a hallás helyreállításáért folytatott küzdelemben

Az orvosbiológiai makromolekuláris termék növényi eredetű természetes anyagokon alapul. Nem okoz semmilyen mellékhatást. Már néhány órával az első bevétele után megszüntetheti a fülzúgást és a recsegést és lehetővé teszi, hogy bármilyen hangot felfogjon a környezetből.

A természetes összetevők megfelelő koncentrációjának köszönhetően 100%-kal erősebb regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik, mint bármely korábbi módszer a halláskárosodás elleni küzdelemben.

Ennek az egyedülálló terméknek köszönhetően hallásteljesítménye 90%-ban helyreállhat

Ez az innovatív formula már Earlick Forte néven kapható növényekből kivont természetes összetevőkön alapuló tabletták formájában, amelyek gazdag stimuláló tulajdonságokkal rendelkeznek a károsodott sejtek számára, automatikusan elindítva a regenerációs folyamatot. A tabletták használata teljesen biztonságos a szervezet számára, nem okoz allergiás reakciókat. A tabletták használata nagyon egyszerű és kényelmes. Elég, ha naponta egyszer, legfeljebb kétszer, lehetőleg reggel, vagy reggel és este bevesz 1 tablettát . Az egyszerű használatnak köszönhetően nem fog kellemetlenséget érezni, mint a fülből kilógó hallókészülékek vagy halláserősítők esetében.

Európában végzett számos tanulmánynak köszönhetően a brit kutatók kétségtelenül be tudták bizonyítani ennek a terméknek a hatékonyságát. Szabadalmaztatták, sőt magán fül-orr-gégészeti központok is használják professzionális zenészek számára.

A hatékonyságot számos laboratóriumi vizsgálat igazolja

A szakemberek meg vannak győződve arról, hogy nincs olyan halláskárosodás, amelyet a Cseh Dávid Prof. egyedülálló formulájával ne lehetne regenerálni. Ez csak idő kérdése – egyesek már az első használat után 100%-ban jobban hallanak, mások pedig 28-30 nap után hallásjavulást és nagyobb hallástartományt észlelnek. Sok múlik a hallóideg károsodásának mértékén, de az, hogy egy innovatív kezelés még a teljes süketséget is képes visszafordítani, azt jelenti, hogy olyan áttörésnek vagyunk szemtanúi, amely eddig nem volt elérhető a piacon!

Laboratóriumi vizsgálatok igazolták, hogy a tabletták újonnan felfedezett biostimuláló aktív formulája közel 98%-os hatékonysággal rendelkezik. A 22 és 95 év közötti emberek, akik részt vettek a vizsgálatban, megerősítették a zaj akár 87%-os csökkenését, ötször jobb képességét a suttogás és hang felvételére a tömegben, valamint az emberi beszéd,rádió és TV hallhatóságának radikális javulását. Arra a kérdésre, hogy mikor hallottak utoljára ilyen jól, az esetek 96 százalékában azt válaszolták: "24 és 35 éves korukban".

Bizonyított hatékonyság

A tesztelt személyek már néhány napos Cseh Dávid Prof. kezelést követően nyerték vissza hallásukat.

A következő napokban a tesztelés során az alanyoknál megszüntek a füldugulás érzés okozta fájdalmak és kényelmetlenségek, valamint csökkentek a sok éves zajban végzett munka okozta bosszantó panaszok. A következő napok akár 15-szörösére is növelték a hangok élességét, hangerejét és minőségét. A kezelés lehetővé tette a tömegben való beszélgetést is, például tömegközlekedésben vezetés közben, és a suttogás hallhatósága visszatért a sok évvel ezelőtti szintre. Ezenkívül a belső fülben lévő sérült sejtek önregeneráló folyamaton mennek keresztül. Ez azt jelenti, hogy ez az innovatív, orvosbiológiai kezelés nemcsak a hallás teljes tartományát állíthatja helyre, hanem az évek során okozott károsodást is visszafordíthatja.

A kezelés dokumentált hatásai magukért beszélnek:

A hallás komfort javulása 1 hét 25%

Pasek

A zajt, a recsegés és a csikorgás csökkentése 2 hét 50%

Pasek

Distrofia de la retina - akár 15-ször nagyobb hangerősség, hangosság és hangélesség 3 hét 75 %

Pasek

A környezetből származó bármilyen hang "felfogásának" képessége. 4 hét 100 %

Pasek
  • 1-2 HÉT - A hallás komfort javítása akár 78%-kal a kezelés megkezdése előtti állapothoz képest.

  • 2-3 HÉT - Csökkenti a zajt, reccsenést és csikorgást, valamint megszünteti a füldugulás érzés és a hallójárat mély szennyeződése okozta fájdalmat és kényelmetlenséget.

  • 3-4 HÉT - Akár 15-szörösére növeli a hangok élességét, hangerejét, valamint javítja a magas és mély hangok hallását.

  • 4-6 HÉT - A környezet bármely hangjának "elfogásának" képessége, ami lehetővé teszi a tömegben folytatott beszélgetéseket, pl. jármű vezetése közben.

A budapesti Varga Beáta (53 éves) az egyik első ember Magyarországon, aki alkalmazta az Earlick Forte terméket.

Użytkownik

"Azok, akiknek soha nem volt hallás problémája, nem tudják, mi a fájdalom. A munkanap végén csak recsegést és fülzúgást hallottam. Egy gyárban dolgoztam, ahol a hangszint 90 dB felett volt. Fülhallgatóval dolgoztam, de mégsem segített.Amikor a gyerekek jöttek hozzám vasárnapi vacsorára, folyton meg kellett kérnem, hogy ismételjék el, amit valaki mondott. Öregasszonynak éreztem magam, mindenki rajtam nevetett.

Napról napra jobban hallottam, megszűnt a zaj, reccsenés, csikorgás, hangokat tudtam "elfogni" a tömegben és nem kellett kérnem minden szó megismétlését. Eltelt a kezelés 25-ik napja, és azt éreztem, hogy 20 évvel fiatalabb lettem. Köszönöm a professzor úrnak!"

Cseh Dávid Prof. terméke mindössze 30 nap alatt helyreállíthatja hallását, természetes és 100%-ban biztonságos módon.

Az Earlick Forte hatékonyságát minden kétséget kizáróan bebizonyította egy jól ismert svéd kutatóközpont. Cseh Dávid Prof. folyamatosan jelöléseket kap kutatási felfedezésekért és tiszteletbeli doktori címekre a világ legnagyobb egyetemeitől.

A jó hír az, hogy nagyon elérhető áron juthat az Earlick Forte tablettákhoz. Az akciós ajánlat érvényes. Az Earlick Forte tabletta az alábbi weboldalon rendelhető meg.

Az első 100 fő, aki -ig megrendeli a készítményt, 50% kedvezményt kap . Siessen! A csomagok száma korlátozott.

22800 huf 11400 huf
#hallás #süketség #tabletták

Hozzászólások ()

Olvassa el a "Hallókészülék-gyártók ..." cikk hozzászólásokat

KIEMELT CIKKEK: