RESPIRAȚIA URÂTĂ ESTE PRIMUL SEMN AL PREZENȚEI PARAZIȚILOR

În 2023, Institutul de Parazitologie Medicală și Medicină Tropicală a finalizat cu succes testele clinice ale unui produs de nouă generație numit Detoxin conceput pentru combaterea paraziților. Serviciul de presă al institutului a publicat următoarele:

1. Eficiența Detoxin a fost calculată prin metoda standard (Numărul de recuperați în comparație cu numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane care au primit tratament), s-au obținut următoarele:

  • - Eliminarea helmintiazei și a ouălor - 100%.
  • - Reglarea funcțiilor și starea generală a pancreasului - 80%.
  • - Eliminarea dermatitei alergice - 90%.
  • - Înlăturarea gastritei, ulcerelor, diareei - 90%.
  • - Eliminarea anemiei - 100%.
În acest caz, termenul de „recuperare” se referă la eliminarea paraziților, a bolilor pe care le provoacă, și excluderea reapariției lor în următoarele 6 luni.

2. Nu au fost detectate efecte secundare nedorite, inclusiv reacții alergice.

3. Detoxin recunoscut ca lider pe piața produselor în combaterea paraziților.

Interviu cercetător:

Dr. Victoria Aram - șef al Departamentului de Cercetare al Institutului de parazitologie medicală și Medicină Tropicală. Peste 60 de oameni de știință lucrează în domeniul parazitologiei moleculare. Experiență de muncă - 12 ani

La Institutul de parazitologie medicală și Medicină Tropicală, a fost descoperită o nouă cauză a mirosului neplăcut în gură: o infecție parazitară. Un studiu recent finalizat raportează că produsele reziduale ale paraziților sunt toxice și creează un mediu favorabil pentru creșterea bacteriilor putrefactive în stomac. Acesta este motivul pentru care persoanele infectate cu paraziți au respirație urât mirositoare.

Astăzi vom vorbi cu Dr. Victoria Aram, specialist, șef al Institutului de parazitologie medicală.

- Bună ziua! Vă mulțumim pentru timpul acordat în programul dvs. încărcat. Să trecem la întrebarea principală: este adevărat că țara noastră este lider în infecțiile parazitare ale populației?

- Într-adevăr este așa. Ocupăm o poziție de lider în clasificarea infecțiilor. Motivul pentru aceasta este situația extrem de proastă a mediului, inacțiunea autorităților și neatenția lor față de oameni.

- Cât de exact arată studiul legătura dintre infecția parazitară și respirația urât mirositoare?

- Acum câțiva ani, comunitatea medicală credea că respirația urât mirositoare se forma în gură. Cu toate acestea, studiile recente au arătat că problemele cu stomacul și ficatul sunt o altă cauză importantă. Oamenii de știință mai spun că ignorarea acestui evident „simptom comun” este periculoasă. Infecția duce la aproape toate bolile grave de care suferă oamenii.

Pe baza experienței mele de muncă, pot spune cu încredere că toate rezultatele unor astfel de studii sunt extrem de fiabile. Ceva la fel de comun ca `respirația urât mirositoare` crește și devine o boală gravă. Aproximativ 92% din decese sunt cauzate de infecții parazitare și nu este vorba doar de moartea din cauza bolii. Marea majoritate a așa-numitelor `decese naturale` sunt rezultatul activității parazitare din organismul și organele dvs.

- De obicei, oamenii cred, că paraziții sunt viermi simpli. Deci, cum ar putea ei provoca respirația urât mirositoare și chiar moartea?

- De fapt, ideea că paraziții umani sunt doar viermi este o mare greșeală. Există mulți paraziți care trăiesc în diferite organe ale corpului și, prin urmare, duc la o varietate de consecințe. Viermii, sau mai bine spus helminții, sunt foarte periculoși. Ei, literalmente, distrug intestinele, provocând putrefacția internă. Aceasta duce la un rezultat fatal. Și, apropo, helminții sunt foarte greu de detectat și distrus.

Împreună cu acest tip particular de ascaris, există mii de tipuri de paraziți care pot trăi în ficat, creier, plămâni, sânge și stomac și aproape toți sunt mortali. Unii încep imediat să acționeze agresiv, distrugând organismul. Alții acționează neobservat de ceva timp, până când corpul `gazdei` cedează și persoana moare.

În același timp, pot spune cu încredere că aproape toată lumea este infectată. Majoritatea speciilor de viermi sunt extrem de greu de detectat. Când oamenii încep să observe mai multe simptome ale unei infecții parazitare, medicii încearcă să trateze simptomele, nu cauza. Uneori, chiar și o autopsie nu arată unele dintre aceste tipuri, acest lucru necesită analize speciale. Cel puțin pentru majoritatea dintre ei.

Există mii de tipuri de paraziți care pot trăi în ficat, creier, plămâni, sânge și stomac; aproape toate sunt mortale. De obicei, totul începe cu o simplă respirație urât mirositoare.

- Puteți da exemple concrete de cazuri medicale de infecție?

Aș putea numi mii, dar mă voi concentra asupra celor care arată cel mai evident pericolul.

În primul rând, sa dovedit că unele tipuri de cestode provoacă cancer. Deci, nu o persoană face cancer, ci viermele este cel care îl provoacă. Celulele sale canceroase se răspândesc în tot corpul, infectând gazda. Acest lucru se întâmplă atunci când larva se deplasează de la intestin la ganglionul limfatic uman. În cele din urmă, se transformă într-o tumoare malignă. Moartea are loc literalmente în câteva luni. Săptămâna trecută am înregistrat un alt caz de deces din cauza unei astfel de tumori.

În centrul fotografiei: celule ale unei tumori maligne transmise de la un parazit la om.

Un alt caz frecvent este infecția creierului uman. Acest lucru duce la nervozitate, oboseală, iritabilitate excesivă și schimbări de dispoziție. Și într-o etapă ulterioară, când creierul este plin de paraziți, se dezvoltă și alte boli mai grave, care în cele din urmă duc la moarte.

Avem o arhivă de fotografii: pozele făcute în timpul autopsiei, în care am găsit diverși paraziți în organele corpului. Iată câteva exemple, dar fiți atenți, sunt groaznice.

Viermi în vezica biliară îndepărtată:

Paraziții care provoacă cancer în creierul uman:

Dirofilaria immitis care provoacă stop cardiac:

Al treilea exemplu este infectarea inimii umane. Se crede că este o afecțiune rară. Dar, de fapt, 23% dintre oameni au Dirofilaria Immitis. Adică fiecare sfert din populație. Într-un stadiu incipient, sunt complet invizibili, efectul lor nociv asupra organismului este redus la zero. Dar cu cât subzistă mai mult, cu atât activitatea lui este mai observată în inima omului. Ele devin cauza principală a diferitelor boli de inimă; iar dacă vorbim de moarte subită din cauza stopului cardiac, acești paraziți sunt cauza 100%.

- Ce altceva este o infecție periculoasă?

- În organismul masculin, acești paraziți pot provoca prostatită, impotență, adenom, cistită, nisip, pietre la rinichi și vezică biliară. Femeile au dureri și inflamații ale ovarelor, dezvoltarea fibroamelor, mastopatie fibrotică chistică, inflamația glandelor suprarenale, vezicii biliare și rinichilor și, desigur, îmbătrânirea prematură a pielii, ridurile, pungile sub ochi, negi și papiloame pe față și corp.

Cum să te protejezi de paraziți? Există medicamente și teste?

- Din păcate, în prezent este imposibil să se confirme existența unor instrumente precise pentru detectarea paraziților în organismul uman. Acest lucru se datorează parțial numărului mare de specii de paraziți (sunt cunoscute peste 2000) și parțial datorită complexității ridicate a detectării lor. Procedura completă de analiză este disponibilă fără exagerare doar în câteva locuri și costă mulți bani.

Primele simptome care indică prezența paraziților în organism:

  • Respirație urât mirositoare;
  • Reacție alergică (erupție cutanată, lăcrimare, nasul curge);
  • Erupții cutanate și roșeața pielii;
  • Răceli frecvente, dureri în gât, congestie nazală;
  • Oboseală cronică;
  • Dureri de cap frecvente;
  • Constipație sau diaree;
  • Dureri articulare și musculare;
  • Nervozitate, tulburări de alimentație și somn;
  • Pungi și umflături sub ochi.

Dacă suferiți de cel puțin unul dintre aceste simptome, există 99% șanse că există paraziți în organismul dumneavoastră. Și ar trebui să scăpați de ei cât mai curând posibil!

Situația actuală cu medicamentele pentru tratamentul infecțiilor parazitare este destul de problematică. Până în prezent, pe piață există un singur produs care poate elimina complet de paraziții.

Produs antiparazitar Detoxin a fost dezvoltat cu participarea Institutului nostru de Parazitologie și a unui grup independent de tineri oameni de știință. În același timp, lucrăm cu peste două duzini de alte metode tratamente. Cu toate acestea, în timpul procesului de dezvoltare, am definit Detoxin ca fiind cel mai eficient.

Detoxin conține extracte de varec și chaga, resveratrol și alte ingrediente minore. În timpul procesului de creare și testare, acest produs s-a dovedit a fi extrem de eficient. Astăzi este singura dezvoltare productivă de pe piață. Și nu este vorba despre bani, altfel întreaga producție în acest caz va fi direcționată doar către nevoile de export. Asociațiile medicale din alte țări sunt gata să cumpere Detoxin cu orice preț. Dar conform ordinului Ministerului Sănătății, o parte semnificativă a produsului trebuie să rămână în țară.

În plus, marja de export pentru cumpărătorii occidentali (Detoxin va costa de zece ori valoarea lui), ceea ce ne permite să-l vindem în țara noastră la prețuri sub costul său.

- Cu ce este bun Detoxin? Ce îl deosebește de alte metode de curățare a organismului de paraziți?

- După cum spuneam, astăzi este singurul produs din lume care curăță organismul de paraziți. Prin urmare, toate lanțurile internaționale de farmacii și companiile farmaceutice îl plac atât de mult. În comparație cu alte medicamente antiparazitare, acționează direct împotriva întregului spectru de paraziți. Având în vedere provocarea enormă de a detecta paraziții, detoxifică eficient întregul organism. Am menționat mai devreme că este aproape imposibil de înțeles ce tip de parazit infectează un pacient, de aceea Detoxin distruge și elimină din organism toți paraziții care trăiesc de la creier și inimă până la ficat și intestine. Nu există alt produs cu asemenea proprietăți.

De asemenea, nu constă din substanțe chimice. Acesta este un produs complet natural care exclude reacțiile alergice, dezechilibrul microflorei intestinale și alte probleme care apar în timpul tratamentului cu medicamente mai agresive. În afară de aceste efecte, ele reprezintă o povară pentru organism, deoarece ne obligă să digerăm mulți compuși chimici diferiți.

- Cât timp trebuie folosit Detoxin pentru a fi eficient?

Cel mai bun rezultat este obținut cu un curs de administrare Detoxin timp de 30 de zile sau mai mult. Apoi puteți repeta tratamentul după o pauză de două săptămâni. Principalul lucru este să înțelegeți că efectul lu Detoxin va fi după întregul curs de utilizare. Purificarea are loc în trei etape. În etapa 1, organismul este complet curățat datorită extractului de varec. Etapa 2 îmbunătățește funcționarea rinichilor, ficatului și a sistemului cardiovascular datorită componentelor active ale extractului de chaga. Etapa 3 vindecă organismul și întărește sistemul imunitar datorită substanțelor din resveratrol și extract de rădăcină de păpădie. Din acest motiv, este atât de important să nu întrerupeți tratamentul și să finalizați întregul curs.

- Cred că cititorii noștri vor fi interesați să știe de unde pot cumpăra Detoxin!

Am încercat de multe ori să negociem cu lanțurile farmaceutice, dar nu au fost niciodată de acord cu prețul nostru pentru Detoxin și au vrut să-l vândă la un preț mult mai mare decât al nostru. Știți, Institutul de Parazitologie este o organizație non-profit și avem un obiectiv de atins. Ne dorim ca produsul nostru să fie accesibil întregii populații. Așa că ne vindem în pierdere, indiferent de diferența de exporturi. Scopul principal al lanțurilor farmaceutice este de a câștiga cât mai mulți bani. Deci avem o abordare complet diferită a prețurilor.

Sper că în cele din urmă vom putea fi de acord și Detoxin va fi posibil să se vândă la același preț în farmacii. Până atunci, acesta poate fi achiziționat numai online de pe site-ul nostru. Încercăm să facem totul comod și simplu: mărfurile sunt livrate prin curier, iar plata se face după primirea comenzii. E atât de simplu.

Există ceva ce ați dori să le spuneți cititorilor noștri înainte de a încheia interviul?

Singurul lucru pe care vreau să-l spun este „aveți grijă de sănătatea dvs”. Poate că nu știți acest lucru, dar șansele sunt de 97-98% că aveți paraziți în organism. Ei pot fi oriunde: în sânge, intestine, plămâni, inimă, creier etc. Paraziții, literalmente, vă mănâncă din interior, otrăvind simultan organismul. La urma urmei, există multe probleme care pot scurta durata vieții dvs. cu 15-25 de ani. Multe dintre decesele subite sunt de obicei asociate cu paraziții din organismul uman.

1780 CZK 890 CZK

Numele dvs.
Numărul dvs. de telefon

  • Irina Am folosit si eu acest produs. La un moment dat, respirația urât mirositoare a început să mă deranjeze. În a cincea zi de tratament, am constatat că respirația mea a devenit mai proaspătă și mai plăcută. În plus, am suferit de probleme digestive care au dispărut complet. Acum, pentru profilaxie, iau Detoxin la fiecare trei luni.
    Îmi place Răspunde 2
  • Rozalia Comanda mea cu Detoxin a venit în a doua zi. Am început să-l iau, dacă ați ști doar ce a început să iasă. Nici nu-mi puteam imagina câte creaturi trăiesc în intestinele mele. Nici nu vreau să mă gândesc la asta acum... e înfiorător.
    Îmi place Răspunde 5
  • Maria Multumesc pentru articol! Am plasat deja o comandă!
    Îmi place Răspunde 1
  • Damian Când am început să iau Detoxin, nici nu mi-am putut imagina că voi obține un astfel de rezultat. Durerea din stomacul meu a dispărut (cred că era ceva acolo), precum și lipsa mea de respirație. Și acum mă simt mai bine decât orice adolescent. Vă mulțumim pentru că explicați oamenilor această problemă. Nu ar fi primit aceste informații valoroase de la niciun terapeut local.
    Îmi place Răspunde 4
  • Camelia Am încercat Detoxin personal. Efectul este uimitor. Mă simt tânără și sănătoasă, sistemul meu imunitar s-a îmbunătățit foarte mult. Au trecut opt ​​luni de când am terminat tratamentul și nu mai sunt bolnavă. Recomand tuturor.
    Îmi place Răspunde 2
  • Monica Camelia, Am urmărit recent un program TV despre diferitele tipuri de paraziți găsite la oameni. Au vorbit mult despre acest produs, l-au numit „cel mai bun remediu pentru paraziți”.
    Îmi place Răspunde 3
  • Cătălin Monica, Tocmai am făcut o comandă. Pachetul ar trebui să ajungă în câteva zile. Nu pot astepta!
    Îmi place Răspunde 1
  • Vasile De ceva timp am fost chinuit de durere severă și disconfort în stomac. După 2 săptămâni de administrare Detoxin totul a dispărut fără urmă. Cred că trăia ceva acolo, grețos!
    Îmi place Răspunde 6
  • Raluca Bunica m-a învățat cum să scap de paraziți cu pelin. Toată familia mea îl bea și face minuni. Paraziții fug literalmente. Dar nu ajută cu respirația urât mirositoare. Am renunțat și a comandat Detoxin. Acum nu am nicio problemă pentru că am respirație proaspătă. Am încetat să mai beau infuzie de pelin amar și am început să iau Detoxin. Are un efect mai bun, iar prețul este grozav și este mult mai comod de utilizat.
    Îmi place Răspunde 12
  • Ioana Ce interviu interesant! Le oferiț oamenilor informații foarte importante! Mulțumiri!
    Îmi place Răspunde 1
  • Valeria Este aceasta o înșelătorie? De ce îl vând doar online?
    Îmi place Răspunde 3
  • Andra Valeria, Mă alătur recomandărilor. Când am început să-l iau, totul a început să iasă din organismul meu. Am fost foarte speriată! În grabă, m-am dus la un parazitolog, care, după ce a văzut totul, mi-a spus că sunt viermi în ficatul meu. Și dacă nu era Detoxin, probabil aș fi murit în 2-3 ani.
    Îmi place Răspunde 2
  • Bianca Valeria, ai citit articolul? Este vândut online, deoarece companiile farmaceutice sunt hoți care au nevoie de bani. Aceasta nu este o înșelătorie, plătiți după primirea comenzii! Achiziționat, verificat totul, apoi plătiți.
    Îmi place Răspunde 5
  • Liliana Un produs excelent, eu și soțul meu l-am luat și am văzut o îmbunătățire incredibilă a sănătății noastre. Parcă suntem tineri și acum avem mai multă energie. Paraziți care infectează organismul au dispărut. Scăpând de ei, te vei simți ca o persoană nouă!
    Îmi place Răspunde 4
  • Victoria Liliana, După ce am citit toate comentariile, m-am inspirat și am decis să plasez o comandă :)
    Îmi place Răspunde 6
  • Marilena Liliana, Credeți sau nu, și eu am avut aceeași problemă: nu aveam suficientă energie și vigoare, urma să renunț. Dar, slavă Domnului, am descoperit produsul Detoxin. Acesta este un super remediu.
    Îmi place Răspunde 7
  • Camelia Mulțumesc de informație. Chiar trebuie să scot gunoiul din corpul meu. Cel puțin o dată în viață. Nu am mai făcut asta până acum, dar cred că am nevoie. Am ceva, sunt sigură de asta.
    Îmi place Răspunde 4
Comandă acum